«Λόγω Τιμής»: Τρία μεγάλα κανάλια διεκδικούν τη σειρά

Φωτιές άναψε ο καίριος σκηνοθέτης πολλών επιτυχημένων σειρών που… έγραψαν ιστορία, Λάμπης Ζαρουτιάδης, «ανεβάζοντας» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία με ένα κείμενο που έγραφε, “Λόγω τιμής”-επεισόδιο πρώτο-σενάριο Μιρέλλα Παπαοικονόμου, σκηνοθεσία Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Εδώ και καιρό συζητιόταν ότι οι δυο τους που έχουν μεγαλουργήσει μαζί, είναι έτοιμοι να ξαναπαντρέψουν τις δυνάμεις τους και πριν από λίγες εβδομάδες ήρθε στα αφτιά μου η φήμη ότι προχωράνε στη συνέχεια του θρυλικού “Λόγω τιμής”της. Το είχα ακούσει και παλαιότερα και πίστεψα ότι πρόκειται για μια ακόμη… ράδιο-αρβύλα. Η φωτογραφία ,όμως, του Λάμπη δεν είναι τυχαία.Το έψαξα και έμαθα ότι με τη Μιρέλλα ολοκλήρωσαν ήδη το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του “Λόγω τιμής” και ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τρία μεγάλα κανάλια που… σφάζονται στην ποδιά τους για να εξασφαλίσουν τη δουλειά – θυμάστε πως η σειρά τρέλαινε τα μηχανάκια της AGB.

Δεν έμεινα ,όμως, εκεί. Άρχισα να κυνηγάω τον πολυσχιδή Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που πρωταγωνιστούσε στη σειρά, και μάλιστα άρεσε πολύ, και έβγαλα μια άκρη, παρότι έτρεχε στα γυρίσματά του με τον Νίκο Περράκη. «Ναι, μου έχει γίνει κρούση. Έχει πέσει η ιδέα να μαζευτούμε ξανά όλοι μαζί για τη συνέχεια του “Λόγω τιμής” και ναι, φυσικά είμαι θετικός, τι θα ήμουν… αρνητικός;».

Ανάλογες κρούσεις έχουν γίνει –ή θα γίνουν- και στην υπόλοιπη dream team και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά! Θα ’ναι σούπερ. Λόγω τιμής θέλω πολύ να επιστρέψει στη ζωή μας η υπέροχη παρέα του “Λόγω τιμής”, είκοσι χρόνια μετά – δες Κούρκουλος, Μαρκουλάκης, Βολιώτη, Αλεξανιάν, Αλεξανδρής, Δημητρακοπούλου κ.α. .

Βασίλης Μπουζιώτης – Enikos.gr