Μπορεί η δουλειά του Δημήτρη Μακρυνιώτη να είναι πολύωρη και ο ελεύθερος χρόνος του ελάχιστος, ωστόσο ο ίδιος μοιάζει πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή, ακόμα και αν δεν του αρέσει να μιλάει δημόσια για αυτήν.

«Είμαι σχεδόν δύο χρόνια με την κοπέλα μου και έχω ανεβάσει τρεις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις την ευτυχία σου. Δεν έχω ανάγκη να επιβεβαιώσω αυτό που ζω, το ξέρω καλά κι εγώ και η Βάσω», είπε χαρακτηριστικά o pastry chef.

Όσο για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον, δεδομένου ότι έχει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο, ο ίδιος δήλωσε: «Θα σου πω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Ένα χρόνο τώρα έχω μάθει τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος, να είσαι συνοδοιπόρος με έναν άνθρωπο, να έχετε κοινά όνειρα… Δεν με φοβίζει καθόλου ο γάμος, παντρεύομαι και χθες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά σήμερα που μιλάμε νομίζω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου».

Τέλος, αναφερόμενος στην 4χρονη κόρη του, Μιχαέλα, και το χρόνο που περνάει μαζί της, εξομολογήθηκε: «Την έχω κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ συγκροτημένη. Μου μοιάζει πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς. Είναι πολύ κτητική. Φαντάσου ότι μια φορά είχαμε έρθει για καφέ και κάποιες κοπέλες με αναγνώρισαν. Με έδειχναν και χαμογελούσαν. Τις βλέπει η Μιχαέλα και μου λέει: «Αυτή η ξανθιά σε κοιτάει». Της απαντάω “Mωρό μου, μη δείχνεις με το δαχτυλάκι, δεν κάνει» και μου αποκρίνεται κράτα μου το χέρι να καταλάβουν ότι είμαι η κόρη σου”».

govastileto.gr