Μεγάλη συμφωνία για τον Κώστα Μανωλά. Όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, ο Έλληνας στόπερ έδωσε τα χέρια με τον πανίσχυρο μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Οι… καπνοί που φαίνονται από το Μάντσεστερ.

Σπουδαίο deal για τον Κώστα Μανωλά.

Ο 27χρονος στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τον πασίγνωστο μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος (της Gazzetta dello Sport), Νικολό Σίρα.

Πρόκειται για πανίσχυρο ατζέντη, που εκπροσωπεί κάποια από τα πιο ηχηρά ονόματα στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όπως είναι οι: Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Ρομελού Λουκάκου, Τζιανλούκα Ντοναρούμα και Μάριο Μπαλοτέλι.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει εύκολα κάποιος, η κοινή συνισταμένη σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτιμάται από τα ιταλικά ΜΜΕ ότι αυτός είναι ο λόγος της συγκεκριμένης συνεργασίας. Δηλαδή, ο… καπνός που αχνοφαίνεται από την Αγγλία και το ενδιαφέρον που προκύπτει τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός των Α.Ε.Κ. και Ολυμπιακού θα συνεχίσει να έχει μάνατζερ τον Γιάννη Ευαγγελόπουλου, που τον έχει βοηθήσει να κάνει καλά συμβόλαια τα τελευταία χρόνια.

sport-fm.gr