Γιορτή της γυναίκας, χθες και το AgrinioTimes.gr θέλησε να το γιορτάσει ετοιμάζοντας ένα μικρό αφιέρωμα σε μία… φορμαρισμένη, ίσως και δαιμονισμένη γυναίκα, που στον δεύτερο γύρο της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας πετάει… «Φλόγες».

Ο λόγος για την Φλόγα, μία ομάδα που ξεκίνησε από τον Δήμο Ξηρομέρου και τώρα ανήκει στον Δήμο Αγρινίου. Μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλοπάτια πραγματοποιώντας ολοένα και περισσότερα πράγματα τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Κατά την χθεσινή προπόνηση είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με ένα από τα μέλη αυτής της διοίκησης, τον κ.Νίκο Χολέβα ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και συγκρατημένος συνάμα καθώς ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν τον φετινό Κυπελλούχο, να θυμίσουμε κάπου εδώ πως ο τελικός διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Μαρτίου στις 18:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού με την Φλόγα να αντιμετωπίζει την Α.Ε. Μεσολογγίου ενώ από τα φετινά πλέι οφ ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Football League 2 γνωστή και ως Γ’ κατηγορία.

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας Βαλάντης Ζωής αλλά και δυο έμπειρων παιχτών, όπως ο Γιώργος Καντάνης και ο Θεόδωρος Λίτσος.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

Βίντεο – Φωτογραφίες: Γιώργος Δ. Ρόμπολας