Με τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα ο Μεσολογγίτης υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς με την ευκαιρία της τριήμερης επίσκεψής του στο Μεσολόγγι.

Οι: Χρήστος Τέγας και Μιχάλης Μπιλάλης αντίστοιχα ζήτησαν την βοήθεια του υφυπουργού, προκειμένου να επισπευστεί η μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, καθώς το μόνο που εκκρεμεί είναι η υπογραφή της μελέτης από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την δημοπράτηση της εσωτερικής διαρρύθμισης του κτιρίου των παλιών καπναποθηκών, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της αστυνομίας.

Ο κ. Δημαράς έμεινε έκπληκτος από τις περιγραφές των συνδικαλιστών για την κατάσταση που επικρατεί στο σημερινό κτίριο της Α.Δ. και υποσχέθηκε ότι θα κάνει παρέμβαση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να μην καθυστερήσουν άλλο οι ενέργειες.

Επιπλέον του ζητήθηκε η παρέμβαση και για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Α.Δ. καθώς σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, όπου θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες.

aixmi-news.gr