Ένα μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει στην αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος ήταν η υπογείωση των δικτύων της Δ.Ε.Η. στην οδό Κύπρου.

Και αυτό γιατί στο έργο που ήδη είχε ξεκινήσει δεν είχε προβλεφθεί αυτή η σημαντική παρέμβαση, το ίδιο συνέβαινε και με την ανάπλαση του δρόμου της Τουρλίδας που η δημοπράτησή της είναι θέμα ημερών.

Μετά από τέσσερις μήνες γραφειοκρατικών διαδικασιών, πιέσεων και προσπαθειών για να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο κονδύλι, η προσπάθεια είχε αίσια κατάληξη και σήμερα υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του δημάρχου Κώστα Λύρου και του διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας του ΔΕΔΔΗΕ, Βασίλη Βελή.

Στη συνάντηση όπου παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος και ο προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ Πρακτορείου Μεσολογγίου, Νίκος Γαλάνης, συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη του έργου ενώ διατυπώθηκε η καλή διάθεση συνεργασίας, είτε σε εκτελούμενα έργα, είτε για σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις.

Μετά την υπογραφή ο κ. Λύρος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία και την χρηματοδότηση.

aixmi-news.gr