Η νέα γενιά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στην  προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί, για να «γυρίσει σελίδα» η περιοχή μας, το Αιτωλικό μας, ο Δήμος μας !

Στον ωραίο  αυτό αγώνα  συντάσσομαι, με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στο  πλευρό του άξιου, κατά τη γνώμη μου, να ηγηθεί  αυτής της  προσπάθειας , του Κώστα Λύρου.
 Ως νέος άνθρωπος, εμπνέομαι και μαζί πείθομαι, στην απόφαση – επιλογή μου, από την  ακούραστη  και ανιδιοτελή  πρωτοβουλία  του υποψήφιου και ελπίζω και εύχομαι αυριανού Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου!
Ελένη Ιωάννου ιδιωτικός υπάλληλος
Ξεκινάμε την  μας προσπάθεια  μας για ενεργό συμμετοχή  στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας στο πλευρό του καταλληλότερου, κατά τη γνώμη μας υποψηφίου δημάρχου , του Κώστα Λύρου.
 Ως καινούριοι στα κοινά, αλλά με  ζήλο και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας  δηλώνουμε εμπνευσμένοι και προσηλωμένοι στο όραμα του Κώστα Λύρου για ένα Δήμο που  θα αξιοποιήσει   τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και  θα δώσει   ελπίδα , προοπτική ανάπτυξης και ίσες ευκαιρίες στους νέους μας.
Ορέστης Ιλαρίδης ελεύθερος επαγγελματίας
Διονύσης Φούντας ιδιωτικός υπάλληλος