Στην λήξη της βρίσκεται η σύμβαση του Διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Πάνου Παπαδόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Υγείας προχωρά στην διαδικασία αντικατάστασής του. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εν μέσω κρίσης του κορωνοϊού, θα αποτελέσει πλήγμα για την νοσηλευτική μονάδα, η οποία αυτή την στιγμή, παρά τις δυσκολίες βρίσκεται σε ένα καλό σημείο.

Όμως και μετά το τέλος της κρίσης η απομάκρυνση του κ. Παπαδόπουλου, αντικειμενικά θα είναι δυσάρεστη εξέλιξη, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο με διοικητικές ικανότητες, που έχει αναπτύξει μια καλή σχέση συνεργασίας με όλους τους εργαζομένους, οι οποίοι βοηθούν το έργο του, βλέποντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζητούν από το υπουργείο Υγείας την ανανέωση της σύμβασης του κ. Παπαδόπουλου, παρόλο που ως γνωστόν οι τοποθετήσεις διοικητών σε τέτοιες θέσεις έχουν κομματικό χαρακτήρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία των εργαζομένων και γενικότερα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, ζητά να γίνει εξαίρεση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου συγκεντρώνει υπογραφές με αίτημα την ανανέωση της σύμβασης του κ. Παπαδόπουλου στην θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Μεσολογγίτης που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr