Για να φωτογραφίσει τη φύση και τα πουλιά πήγε ένας Μεσολογγίτης προχθές το απόγευμα στην Κλείσοβα και του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας πήρε το αυτοκίνητό του νωρίς το απόγευμα και πήγε στην Κλείσοβα στο δρόμο που οδηγεί μέσα στη θάλασσα για να φωτογραφίσει το περιβάλλον. Άφησε το αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο και προχώρησε πεζός. Λίγη ώρα αργότερα κάποιοι μικροί Ρομά του έσπασαν το τζάμι για να κλέψουν. Το θέμα είναι ότι μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανένα αντικείμενο αξίας και έτσι άρπαξαν μόνο ένα ζευγάρι γάντια μικρής αξίας. Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να δει από μακριά τους δράστες, όμως δεν πρόλαβε να τους αποτρέψει, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία.

Ωστόσο ο προβληματισμός του έχει να κάνει με το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν έναν περίπατο στην περιοχή, δεν μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, από τις επιθέσεις των Ρομά που κατοικούν λίγο μακρύτερα. Η Κλείσοβα είναι μια περιοχή που προσφέρει έναν ανεπανάληπτο φυσικό πλούτο τον οποίο όμως δεν μπορεί εύκολα να απολαύσει κανείς με το φόβο των επιθέσεων.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news.gr