Ο Μεσολογγίτης φωτογράφος ενεργοποίησε τη bonus προσφορά και κέρδισε 6.500 ευρώ!

Λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν 2019-2020 ήταν σειρά του Μεσολογγίτη Δημήτρη Στεφόπουλου να παίξει στο καθημερινό επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha, «Deal» που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Από τον πρώτο κιόλας γύρο φάνηκε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά για τον επαγγελματία φωτογράφο ο οποίος δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσει ορισμένα χρήματα ικανά να του επιτρέψουν να συνεχίσει να κάνει καλά το επάγγελμά του επενδύοντας σε αυτόν τον τομέα ένα πολύ μεγάλο μέρος και τα υπόλοιπα να είναι το ξεκίνημα μιας νέας ζωής δίπλα στην μέλλουσα σύζυγό του τον προσεχή Δεκέμβριο.

Στην διάρκεια του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι για εκείνον ο χορός είναι ο απόλυτος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων και πως παλιά ασχολούνταν και με το μπόουλινγκ άθλημα με το οποίο ο αδερφός του ασχολείται μέχρι και σήμερα.

Η ευστοχία του στην bonus προσφορά ήταν και αυτή που του πρόσφερε ένα έξτρα όπλο στα χέρια του, ενάντια στον τραπεζίτη και τις προσφορές οι οποίες έφτασαν έως τις 5.000 ευρώ μέχρι την ώρα που αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη Bonus προσφορά και να κάνει… «Deal» στις 6.500 ευρώ, αν και στο παιχνίδι έως εκείνη την ώρα είχε εντός τις 60.000 ευρώ.

Ωστόσο, λίγο παρακάτω φάνηκε πως το ρίσκο θα ήταν πολύ μεγάλο για να φύγει εν τέλει με 7.500 που είχε στο κουτί του ή με 8.500 που θα του έδινε λίγο παρακάτω ο ίδιος ο τραπεζίτης και έτσι η επιλογή να πάρει 6.500 ευρώ αποδείχθηκε πολύ γρήγορη αλλά και πολύ σίγουρη συνάμα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του AgrinioTimes.gr με την πορεία του Δημήτρη Στεφόπουλου:

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης