Σχετ: Η υπ΄αρ. 156/08-01-2020 αίτησή σας   

Κύριε Καρανικόλα,

Απαντώντας στην ανωτέρω αίτησή σας, έχουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις μικροβιολογικές εξετάσεις (ορμόνες) στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου τα εξής:

α) Oι εξετάσεις που δεν γίνονται στο Μικροβιολογικό εργαστήριο της Νοσηλευτικής μας Μονάδας και τα δείγματα αυτών μεταφέρονται προς ανάλυση κυρίως στο Νοσοκομείο του Αγρινίου αλλά και τα Νοσοκομεία της Πάτρας με υπηρεσιακό όχημα του Νοσοκομείου μας.

β) Oι εξωτερικοί ασθενείς ενημερώνονται ότι δεν μπορούν να κάνουν όποιες εξετάσεις δεν γίνονται στο εργαστήριο του Νοσοκομείου μας και ότι μπορούν να τις κάνουν στην Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου αλλά και στην Πάτρα, χωρίς να κατευθύνονται σε ιδιώτες ιατρούς. Εξάλλου οφείλετε να γνωρίζετε τις απόψεις της Διοίκησης για την στήριξη – αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας γενικότερα.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός να ζητάτε από τη Διοίκηση τι ακριβώς έγινε στις 08/01/2020 για εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε κλινικές του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Με ποια ιδιότητα άλλωστε; Του ελεγκτή ιατρού; Του θεματοφύλακα προάσπισης του συμφέροντος του Νοσοκομείου; Του στελέχους του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας;

Κύριε Καρανικόλα, με βάση τα παραπάνω καλό είναι η όποια ευαισθησία σας να εξαντλείται στην εκπλήρωση στόχων που ΟΛΟΙ υπηρετούμε και όχι επιλεκτικά εκεί που υποκρύπτεται ατομικό συμφέρον.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η Ν.Μ. Μεσολογγίου έχει πλήρη εικόνα και των δικών σας «εξυπηρετήσεων» στον τομέα που επικαλείστε. Αντιλαμβάνεστε νομίζω.

Ο  ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ