Η Ελένη Τοπαλούδη έστειλε ένα παράξενο μήνυμα στη φίλη της λίγη ώρα πριν τη δολοφονία της στη Ρόδο.

Από την εισαγγελική παραγγελία, που αφορά στο άνοιγμα των τηλεπικοινωνιών, προκύπτει ότι υπήρξε τηλεφωνική κλήση κι ανταλλαγή μηνυμάτων της Ελένης Τοπαλούδη με την κολλητή της. Η νεαρή φοιτήτρια μιλούσε με την εν λόγω φίλη της στο τηλέφωνο από τις 22:11 μέχρι τις 23:42 το βράδυ της δολοφονίας.

Ωστόσο, πέραν της συνομιλίας, υπάρχει κι ένα γραπτό μήνυμα στο messenger, που μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους.

Το μήνυμα ελήφθη από την φίλη της Ελένης Τοπαλούδη στις 01:07. «Μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27/11 στις 22:11 για περίπου μιάμιση ώρα τηλεφωνικά» λέει στην κατάθεσή της η φίλη, η οποία τονίζει ότι η Ελένη ήταν ήρεμη και δεν της φαινόταν ότι την προβλημάτιζε κάτι.

Ωστόσο, αυτό που εγείρει ερωτήματα, είναι το μήνυμα στις 01:07. «Πάρε με σε μία ώρα τηλέφωνο» έγραψε η άτυχη φοιτήτρια στη φίλη της… Ερευνάται λοιπόν, αν ήθελε να απεμπλακεί από τους δύο κατηγορούμενους με τους οποίους ήταν μαζί ή ήθελε να της μεταφέρει όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο σπίτι του 21χρονου…

Παραμένει άγνωστος ο λόγος που η νεαρή ζήτησε κάτι τέτοιο, ίσως, όμως, αισθανόταν ανασφάλεια και ζητούσε τρόπο να φύγει.

instanews.gr