Tο μόλις 20 ετών κορίτσι από το Λουτράκι, Μαρία Λεπίδα,  πήρε το εισιτήριο τη βραδιά  των καλλιστείων Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς στις 30 Σεπτεμβρίου για τον μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό Miss World 2018.

Έτσι, 9 Νοεμβρίου αναχώρησε για το τροπικό νησί  της Sanya στην Κίνα προκειμένου να διαγωνιστεί  μαζί με τις  120 συνολικά καλλονές από όλο τον κόσμο για τον μεγάλο τίτλο της  «Μις Κόσμος 2018».

Ο διαγωνισμός έχει πολλές δράσεις και σε όλες αυτές η κάθε κοπέλα καλείται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της αφού η διάκρισή της στην τελική κατάταξη εξαρτάται από τις γενικές επιδόσεις και εμφανίσεις της.

Από την πρώτη κιόλας μέρα τα 120 πανέμορφα κορίτσια  παρέλασαν με παραδοσιακές ενδυμασίες της χώρας τους σε ένα γιορτινό κλίμα  στο  πλαίσιο του Dances of the World event. Το θέαμα ήταν φυσικά εντυπωσιακό αφού η εκπρόσωπος της κάθε χώρας εμπνευσμένη από την παράδοση και την ιστορία της χώρας της  προσπάθησε να την προβάλει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

H  Μαρία κάνοντας μνεία στις ιέρειες της Αρχαίας Ελλάδος παρέλασε με λιτό λευκό φόρεμα  της σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου συνδυασμένο με χρυσά σανδάλια και φύλλα ελιάς στα μαλλιά της. Τα εντυπωσιακότερα κουστούμια που θα ξεχωρίσουν  θα τα απολαύσουμε το βράδυ του τελικού στις 8 Δεκεμβρίου από το κανάλι Fox όπου θα μεταδοθεί ο τελικός.

Η δεύτερη σπουδαία αναμέτρηση που καλούνται οι διαγωνιζόμενες να λάβουν μέρος και βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτή που γίνεται για 2η χρονιά και ονομάζεται Head to Head Challenge. Πρόκειται για μία πολύπλευρη αναμέτρηση όπου οι κοπέλες αφού χωρίστηκαν με κλήρωση σε είκοσι 6αδες καλούνται να προβάλουν  τον εαυτό τους μέσα από μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων για τις ίδιες και το φιλανθρωπικό τους έργο. Παράλληλα τρέχει μία ψηφοφορία όπου η γνώμη του κοινού θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Οι 20 νικήτριες πρόκειται να συμμετέχουν στην τελική 40αδα του τελικού.

Μάλιστα, η Ελληνίδα εκπρόσωπος έρχεται μέχρι στιγμής πρώτη σε αυτή τη ψηφοφορία που εξελίσσεται όπου όλοι μπορούν να ψηφίσουν την διαγωνιζόμενη που επιθυμούν.

Παράλληλα με αυτή τη δράση οι υποψήφιες επισκέφθηκαν το εθνικό πάρκο του νησιού Tropical Rain Forest όπου φιλοξενούνται εκατοντάδες τροπικά είδη χλωρίδας και πανίδας. Εκεί ενέδωσαν σε κάθε μορφή ψυχαγωγίας που προσφέρει το πάρκο, ενώ επισκέφθηκαν κέντρο λατρείας και διαλογισμού.

Οι 7 συνολικά αναμετρήσεις του διαγωνισμού είναι καθοριστικές για την επιλογή της τελικής 40αδας με πιο σημαντική από όλες αυτή του Miss World Beauty with a Purpose.

Έτσι, παρά  το μικρό διάστημα της θητείας της ως Μις Ελλάς, η Μαρία  με την υποστήριξη της  I am One Agency,  συμμετέχει σε δράσεις του ιδρύματος Thanal  της Ινδίας – όπως άλλωστε και η Σταρ Ελλάς – και  έχει ανακηρυχθεί πρέσβειρα καλής θέλησης  αυτού του οργανισμού που σκοπό έχει την περίθαλψη μη προνομιούχων άρρωστων ανθρώπων σε ειδικούς χώρους φροντίδας. Στόχος της είναι και μετά το τέλος του διαγωνισμού να συνεχίσει να συνεισφέρει με κάθε μέσον και τρόπο προς αυτό το σκοπό.

Η άρτια προετοιμασία της Μις Ελλάς ολοκληρώθηκε λίγο πριν την αναχώρησή της παίρνοντας στις βαλίτσες της όχι μόνο την ελληνική σημαία αλλά και πανέμορφα επίσημα και ημιεπίσημα φορέματα της σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου συνδυασμένα με πέδιλα και παπούτσια ελληνικών σχεδιαστών και εταιριών. Όλη  την γκαρνταρόμπα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια επιμελήθηκε η γνωστή στυλίστρια Ρίτα Βασίλα, ενώ η ελληνική διοργάνωση με τη βοήθεια της τεχνολογίας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Μαρίας.

Άραγε ποια θα είναι η φετινή μεγάλη νικήτρια που θα στέψει η πανέμορφη Ινδή Manushi Chhillar;

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgxvzLhjcHPnnBCpDnHpJTcjKtgCM?projector=1

tlife.gr