Ο φετινός κύκλος επεισοδίων του άκρως πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού, Deal έχει αποδείξει πως η επιλογή παικτών είναι τέτοια, όπου τους δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν μία σειρά από διάφορα ταλέντα (φανερά-κρυφά) που μπορεί να διαθέτουν, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τη συμμετοχή των περισσοτέρων εξ αυτών σε άλλα τηλεοπτικά προγράμματα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ένας από αυτούς είναι ο «Μυκονιάτης», Μιχάλης Θέμελης.

Πρόσφατα έκανε guest εμφάνιση στη φωτογράφιση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της πρώην συμπαίχτριας του, στο Deal η οποία δεν είναι άλλη από την καταξιωμένη τραγουδίστρια, Νικολέτα Κωνσταντινίδου

Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα… Όπως, έχει ήδη πει γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα η καταγωγή του βέβαια είναι από Σέρρες και Λακωνία, ωστόσο η Μύκονος είναι ένα μέρος το οποίο λατρεύει και επισκέπτεται κάθε χρόνο από νεαρή ηλικία. Τα πρώτα χρόνια για διασκέδαση και έπειτα η αγάπη του με τον τόπο τον οδήγησε να δραστηριοποιηθεί εκεί. Γενικά, στη ζωή του έχει κάνει πολλά πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ξεκίνησε να δουλεύει κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο πανεπιστήμιο, ως promoter διαφόρων προγραμμάτων, έπειτα ασχολήθηκε με το χώρο του ποδοσφαίρου, εξ ου και η διαιτησία, όπου ήταν διαιτητής στην Αττική και στη Λακωνία, για αρκετά χρόνια.

Παράλληλα, ήταν και είμαι παραγωγός γεωργικών προϊόντων με έδρα τη Λακωνία. Τα τελευταία χρόνια η νύχτα έχει κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του. Δουλεύω ως bartender Αθήνα και Μύκονο.

-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα τόσο διαδραστικό παιχνίδι; και φυσικά πως έζησες τα πράγματα από πρώτο χέρι;

«Η συμμετοχή μου στο deal έγινε εντελώς τυχαία. Βέβαια, έχω να πω παρά πολλά για αυτό το τηλεπαιχνίδι. Καταρχάς, είναι μια μοναδική εμπειρία όπου πραγματικά θα το χαρακτήριζα ως μια «ένεση» στη ψυχολογία του κάθε παίχτη. Τόσο το περιβάλλον όσο και ο οικοδεσπότης, ο κ. Χρήστος Φερεντίνος είναι τόσο φιλόξενα όπου φροντίζουν να ξεχνάς την καθημερινότητα και να περνάς πολύ όμορφα. Σ΄αυτό συντελεί και το ότι ο χρόνος παραμονής στο παιχνίδι -σχεδόν- για κάθε παίχτη είναι μεγάλος, όποτε γνωρίζεσαι με τους συμπαίκτες σου, αποκτάς οικειότητα και όλοι οι παίκτες γίνονται μια παρέα-οικογένεια. Έτσι τα συναισθήματα μπορώ να πω ότι απογειώνονται. Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν και ιδιαίτερες συμπάθειες, ακόμα και έρωτες. Αν είδατε το επεισόδιο μου, θα το πιάσατε αυτό που σας λέω. Τέλος, ένα πρωτόγνωρο για μένα συναίσθημα με αφορμή το deal είναι η μεγάλη αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο μου, τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και έπειτα μέσω των μέσων μαζικής δικτύωσης, τους οποίους και ευχαριστώ».

-Η επόμενη μέρα πως είναι για εσένα; έχεις επανέλθεις στους αρχικούς σου ρυθμούς ή ετοιμάζεις κάτι ολοκαίνουργιο;

«Φυσικά δεν μπορείς να αφήσεις δουλειές και άλλα που τρέχουν. Ωστόσο, κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή σου, σαφώς και σε «σημαδεύει» και έχει επιρροή στο μέλλον. Με αφορμή το deal έχουν προκύψει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, για τις οποίες το μόνο που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι πως είμαστε στο επίπεδο των συζητήσεων. Βέβαια, ακόμα είναι όλα ανοιχτά, όποτε οποιαδήποτε επιπλέον πρόταση καλοδεχούμενη. Πάντα μου αρέσει το κάτι καινούργιο, διαφορετικό. Γενικά μ’ αρέσει να τολμάω και δεν έχω ταμπού».

 

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης