Μουσική βραδιά με τον Καλυβιώτη Ανδρέα Δρακόπουλο, στον Αγ. Γεώργιο Καλυβίων

Ένα σπουδαίο γεγονός για το χωριό μας, μια εξαίσια μουσική λαϊκή βραδιά διοργανώνεται την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 9 μ.μ. με τον γνωστό συμπατριώτη μας τραγουδιστή Ανδρέα Δρακόπουλο, εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην γραφική πλατεία του οικισμού Αγ. Γεωργίου Καλυβίων!

Σε έναν όμορφο χώρο όπου αναμένεται να αποτελέσει το ¨γεγονός¨ του φετινού καλοκαιριού, ο επιτυχημένος τραγουδιστής Αντρέας Δρακόπουλος θα συμπράξει με την τραγουδίστρια Έμιλυ Λεβαντή και τετραμελή ορχήστρα, για να χαρίσουν στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα με λαϊκά και χορευτικά τραγούδια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, αυτό το καλοκαίρι ο Ανδρέας Δρακόπουλος πραγματοποιεί εμφανίσεις στα Φεγγάρια Live  και ¨αναστατώνει¨ την πόλη του Βόλου, παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη και την Ελένη Τζαβάρα!

Σε λίγο καιρό ο εξαίρετος και ανερχόμενος καλλιτέχνης, Αντρέας Δρακόπουλος μπαίνει στο στούντιο για να ετοιμάσει το δεύτερο του προσωπικό τραγούδι και σίγουρα στην εδώ εμφάνισή του μεταξύ άλλων θα απολαύσουμε το πρώτο επιτυχημένο του κομμάτι με τίτλο “Κανένας άλλος” που αγαπήθηκε τόσο και συνεχίζει να ανεβαίνει στο διαδίκτυο καθημερινά !

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος έχοντας πολλά χρόνια συνεχούς και επιτυχούς παρουσίας στη μουσική και τις πίστες γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B: «20 Αυγούστου για ενα μοναδικό live στο Αγρίνιο… Στον τόπο μου .. Σας περιμένω να περάσουμε ενα υπέροχο βράδυ παρέα!

Live με τον Ανδρέα Δρακόπουλο στον Αγ. Γεώργιο Καλυβίων (20/08/2017)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973737662