Σε ένα ματς που θύμιζε κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο κόσμος γύρισε την πλάτη, η Εθνική ηττήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. από το νούμερο 98 της κατάταξης, Εσθονία (0-1) και το μέλλον είναι δύσκολο.

Μπορεί στο ματς κόντρα στη Φινλανδία πολλοί να είδαν διάθεση και μια νέα… μέρα να ανατέλλει για την Εθνική, αλλά η Εσθονία φρόντισε να επαναφέρει τους πάντες στην πραγματικότητα.

Μέσα σε ένα αποκρουστικό τοπίο, αφού το Ο.Α.Κ.Α. θύμιζε ματς κεκλεισμένων των θυρών στη Super League, το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη ηττήθηκε 1-0 από την Εσθονία που βρίσκεται στο νούμερο 98 της παγκόσμιας κατάταξης (πιο κάτω από τα Νησιά Φερόε) με το γκολ να σημειώνεται στο 44′ από αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου σε μία εντελώς λανθασμένη εκτίμηση της φάσης.

Η Ελλάδα ουσιαστικά χαράμισε το πρώτο ημίχρονο, αφού απείλησε μόνο με μακρινά σουτ (εκτός από μία ατομική ενέργεια του Μασούρα), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η πολύ μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 84(!), με ένα ψαλιδάκι του Καρέλη να εξουδετερώνεται από τον Εσθονό γκολκίπερ, Λέπμετς.

Έτσι, σε έναν όμιλο με Φινλανδία, Ουγγαρία και Εσθονία, η Ελλάδα κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να τερματίσει 3η με μόλις 9 βαθμούς και 4(!) γκολ στο ενεργητικό της…

sport-fm.gr