Ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός Ahepa Cup 2017 Beach Volley Tournament στο αλσύλιο του Γριμπόβου.

Συμμετοχές από την Ναύπακτο αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα με κορυφαίους αθλητές στο αγώνισμα. Μια ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσουν οι διοργανωτές του AHEPA CUP 2017 Beach volleyball tournament στους φίλους του αθλήματος, καθώς έχει προγραμματισθεί η ζωντανή μετάδοση του τελικού αγώνα του τουρνουά διαδικτυακά.

Έτσι την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 19.00 μπορεί όποιος επιθυμεί πατώντας

https://youtu.be/WtO_djKJn2w να συνδεθεί με τη ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων. Ήδη ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο τελικό event στο οποίο αναμένεται να παρευρεθούν αξιωματούχοι της AHEPA Ελλάδας και Ευρώπης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου ξεκίνησε το τουρνουά με την προκριματική φάση ώστε από τις 25 συνολικά ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να μείνουν οι 16 που θα καταρτίσουν το τελικό 16άρι ταμπλό. Το Σάββατο θα ξεκινήσει το κυρίως τουρνουά με τις πιο έμπειρες ομάδες να μπαίνουν στην άμμο και θα κορυφωθεί την Κυριακή με την ημιτελική και τελική φάση. Οι θεατές φέτος θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στις ολοκαίνουριες εξέδρες που στήθηκαν ειδικά στο χώρο από το Δήμο Ναυπακτίας και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου θέαμα, ιδιαίτερα όσο προχωράει το τουρνουά.

Ραντεβού στα γήπεδα από την AHEPA!