«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει το 1ο της Συνέδριο, στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα. Σε αυτό θα συζητηθούν οι Θέσεις της οργάνωσης και το Σχέδιο Καταστατικού. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στις 2 Απρίλη με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.
Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους/τις μαθητές/Τρώες, τους/τις φοιτητές/Τρώες, τους/τις νέους/ες εργαζόμενους/ες, τους/τις νέους/ες μετανάστες/Τρώες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Μέσα από έναν ανοιχτό και ευρύ δημοκρατικό διάλογο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας.
Το προσεχές διάστημα, η οργάνωση θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών καθώς και σειρά εκδηλώσεων σχετικά με τα ζητήματα της εργασίας, της παιδείας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καλούμε όλους του νέους και τις νέες του τόπου μας εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές σε έναν ανοιχτό και διαρκή διάλογο μέσα από τις προσυνεδριακές μας διαδικασίες για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Νεολαία.
Για παρακολούθηση αλλά και συμμετοχή σε αυτή την κουβέντα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την σελίδα της Νεολαίας Συριζα Αγρινίου στο facebook Νεολαία Σύριζα Αγρινίου»