Νίκος Βέρτης: Αλλάζει ωράριο – Μπουζούκια 20:00 με 00:00

Πρωτοφανείς αλλαγές προκύπτουν και στη… νύχτα, μετά τα νέα μέτρα για τη μείωση εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η επίσημη ανακοίνωση του «ORAMA The Music Show»:

Το «ORAMA The Music Show» ένας από τους μεγαλύτερους πολυχώρους διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και διαμορφώνει το ωράριο λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που άνοιξε τις πύλες του στις 7 Αυγούστου, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα.

Κάπως έτσι, η διασκέδαση θα ξεκινά – αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι – από νωρίς, στις 20:00 έως και τις 00:00 τα μεσάνυχτα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το συγκεκριμένο ωράριο πραγματοποιείται με σεβασμό στα μέτρα της πολιτείας και θα ισχύσει για τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη στις 14,15, 21 και 22 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ύφος» των παραστάσεων θα είναι συναυλιακό και δεν θα θυμίζει σε τίποτε μια κλασική νύχτα στα μπουζούκια.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη.

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της χώρας τηρούν εδώ και μήνες συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού, μεταξύ αυτών, η απαγόρευση του συνωστισμού, κάθε τραπέζι φιλοξενεί έως έξι άτομα, τηρείται το 1,5 μέτρο απόστασης, ενώ απαγορεύονται οι καναπέδες. Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται, ενώ τα λουλούδια επιτρέπονται στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο.

Με σεβασμό στις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρχών και μετά από την επιθυμία των θαμώνων του κέντρου διασκέδασης «ORAMA The Music Show» σας ανακοινώνουμε πως για τις παραστάσεις 14-15 και 21-22 Αυγούστου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19.30! Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 8 Αυγούστου το κέντρο ελέγχθηκε ενδελεχώς από τις αρχές και επιβραβεύτηκε για την τυπικότητά του! Οι αποστάσεις που τηρήθηκαν ήταν πολύ μεγαλύτερες από τα μέτρα προστασίας που προβλεπόταν, δείχνοντας έτσι τη σοβαρότητα που η επιχείρηση αντιμετωπίζει την κατάσταση. Επιπλέον, να τονίσουμε πως λίγες ώρες πριν την λειτουργία του καταστήματος, όλοι οι εργαζόμενοι θα ελεγχθούν με το τεστ Covid – 19. Δεν φοβόμαστε, ΠΡΟΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ, μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε την καθημερινότητά μας, έχοντας όμως, στο νου μας τα βασικά μέτρα προστασίας.