Οι επιδόσεις του ριάλιτι επιβίωσης που υπολογιζόταν ως η ναυαρχίδα του προγράμματος τη φετινή σεζόν δεν ήταν οι αναμενόμενες με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη χασούρα για το κανάλι.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε στα σχέδιά του το δεύτερο μισό της σεζόν να διαμορφώσει πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου. Το σχέδιο ήταν να υπάρξει μια ενιαία ζώνη αρχικά με ενημερωτική και στη συνέχεια με ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα είχαν γίνει και οι πρώτες επαφές με παρουσιαστές ενώ για την ψυχαγωγική εκπομπή είχε ακουστεί το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr η χασούρα που είχε το κανάλι από το Nomads έβαλε φρένο στα σχέδιά του. Στόχος των ιθυνόντων να εξισορροπήσουν τη χασούρα αφού και τα υπόλοιπα κανάλια έχουν ήδη χτίσει το κοινό τους με εκπομπές στη συγκεκριμένη ζώνη και θα ήταν μεγάλο ρίσκο.

Όπως αναφέρει όμως το δημοσίευμα δεν αποκλείεται οι υπεύθυνοι να αλλάξουν γνώμη και τελικά να δούμε στις οθόνες μας την ενημερωτική εκπομπή. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το 2019 είναι χρονιά εκλογών και μπορεί να υπάρχουν καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις.

dailymedia.gr