Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου θα αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στην Β’ κατηγορία -εκτός κι αν συμβεί ένα θαύμα- και δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Αγρινίου να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία. 

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου ξεκίνησε κι επίσημα η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018 με τον έμπειρο προπονητή, Χρήστο Μυριούνη να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για 3η συνεχόμενη σεζόν έχοντας καταφέρει να δώσει ήδη το 150% των δυνατοτήτων του και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, τόσο ο ίδιος όσο και το ρόστερ της ομάδας.

Στις πρώτες του κουβέντες προς τους παίχτες τόνισε πως «στόχος μας θα πρέπει να είναι μία από τις δυο πρώτες θέσεις, αλλά δεν το λέω για να σας αγχώσω, ίσα-ίσα που θα δουλέψουμε και φέτος ως ομάδα, για μένα είστε όλοι μέλη αυτής και σας υπολογίζω το ίδιο».

Ευχές έδωσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των προέδρων (Περικλής Γερμανός και Κωνσταντίνος Τσιαμάκης) ενώ και οι παίκτες, με τη σειρά τους, ευχήθηκαν καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ο πλέον έμπειρος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Μήτσου μπαίνει στην 5η συνεχόμενη χρονιά με τον Γιώργο Μπερερή να φτάνει αισίως στην 3η του σερί σεζόν στην ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου.

Η 2η σερί σεζόν για τους: Φώτη Τάσσο, Κωνσταντίνο Τασόπουλο, Νάσο Γκρέκα και Χρήστο Σταμούλη.

Για τυπικούς λόγους σήμερα διοίκηση, συμπαίχτες και φίλαθλο κοινό καλωσορίζουν τους νεαποκτηθείς: Μπάμπη Μουρατίδη, Κωνσταντίνο Σταύρου, Δημήτρη Στάνκοβιτς, Τάσο Κασαμπαλή και τον παλιό γνώριμο Βασίλη Ρέντζιο.

Στο πλευρό του Χρήστου Μυριούνη παραμένει ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης