Σήμερα στο Κ.Υ. Κατουνας έλαβε δράση πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας με Γυναικολογικό – Μαιευτικό(με χρήση διακολπικου υπερήχου και test pap), Καρδιολογικο (Με χρήση υπερηχου) και Ενδοκρινολογικο έλεγχο(με χρήση υπερήχου), για τους κατοίκους της περιοχής.

Ήταν πραγματικά μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, που ανέδειξε για μια ακόμη φορά την ανάγκη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, καθώς και την ανάγκη της πρόληψης για όλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους Ιατρούς που έλαβαν μέρος, καθώς και την Κα Σωτηροπούλου επικεφαλής του προγράμματος Υγεία Για Όλους, όπως και τον Κο Καταγη από την 6η ΥΠΕ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της δράσης.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ στην Αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Κα Αθηνα Καρελου,όπως και στον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Κατουνας Κο Θωμά Καφριτσα που είναι πάντα δίπλα μας, καθώς και για το υπέροχο γεύμα μετά το πέρας της διαδικασίας.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλο το προσωπικό του ΚΥ Κατουνας που οργάνωσαν άριστα και συμμετείχαν ενεργά στην όλη διαδικασία, ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα εξετάσθηκαν από ειδικούς Ιατρούς με την βοήθεια υπερήχων πάνω από 140 άτομα.

Παναγιώτης Σταμάτης