Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγρινίου «Φοίβος» προκηρύσσει το τουρνουά Foivos Tennis Cup 2017 που θα διεξαχθεί από 14  έως  25 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα γίνουν και φέτος στα ανακαινισμένα με συνθετικό χλοοτάπητα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. Αγρινίου με μπάλες Mantis Τour.

Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχει οι εξής κατηγορίες:

Μονά Ανδρών Open (+ ταμπλό ηττημένων 1ου γύρου)

Διπλά Ανδρών

Μονά Γυναικών

Έναρξη-ώρες & ταμπλό αγώνων
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Τετάρτη 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς των 4 κατηγοριών την Κυριακή  25 Ιουνίου.
Σε περίπτωση καθυστερήσεων λόγω του καιρού ή άλλου σοβαρού λόγου, οι αγώνες θα παραταθούν έως την Τετάρτη 28 Ιουνίου.
Οι ώρες διεξαγωγής καθημερινά θα είναι από τις 17:00 έως τις 23:00 οπότε και κλείνουν οι εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ.

Δηλώσεις συμμετοχής – κόστος
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 13:00, τηλεφωνικά στο 6947-206373,  είτε μέσω αποστολής email στο [email protected], είτε μέσω της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας.
Το κόστος συμμετοχής είναι στα 12 ευρώ για τους άνδρες, 10 ευρώ για τις γυναίκες, ενώ για συμμετοχή και στις 2 κατηγορίες ανδρών (μονό – διπλό),  το κόστος είναι 15 ευρώ.

H κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο χώρο των γηπέδων του Δ.Α.Κ. Αγρινίου. Τα ταμπλό θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα του ομίλου ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 13/6, θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα για τουλάχιστον τις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά.
Η ενημέρωση για τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των επομένων ημερών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας.

Έπαθλα & Δώρα
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους δυο πρώτους νικητές σε κάθε κατηγορία και στους νικητές του πίσω ταμπλό (των ηττημένων του 1ου γύρου).  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δώρο ένα αναμνηστικό t-shirt, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για 2 σάκους HEAD αξίας 100 ευρώ.

Όροι διεξαγωγής των αγώνων
• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, να μας γνωστοποιήσουν τις μέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία του προγράμματος των αγώνων.
• Όλοι οι αγώνες στα ταμπλό θα διεξάγονται με το σύστημα knock-out και θα κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται αντί για τρίτο σετ, tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Εξαιρούνται οι ημιτελικοί και τελικοί στους οποίους θα διεξάγεται κανονικά αν χρειαστεί και 3ο σετ. Οι ηττημένοι του 1ου γύρου θα σχηματίσουν το πίσω ταμπλό.
• Οι συμμετέχοντες καλούνται να παραβρίσκονται στα γήπεδα για προγραμματισμένο αγώνα τουλάχιστο μισή ώρα νωρίτερα. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας αθλητή, ο αγώνας με το πέρας 15 λεπτών καταχωρείται υπέρ του αντιπάλου με walk over.
• Παίκτης ο οποίος δεν μπορεί να προσέλθει την συμφωνημένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα λόγω εκτάκτου προβλήματος καλείται να ενημερώσει τουλάχιστον δυο (2) ώρες πριν ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα το πρόγραμμα διεξαγωγής των υπολοίπων αγώνων.
• Κάθε παίκτης θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής στον πρώτο αγώνα που θα δώσει και δικαιούται να παραλάβει ένα κουτί με καινούργια μπαλάκια για το παιχνίδι, καθώς και το αναμνηστικό t-shirt της διοργάνωσης.
• Πριν από κάθε αγώνα προβλέπεται μεταξύ των αγωνιζομένων ζέσταμα διάρκειας δεκαπέντε (15) λεπτών, ενώ κάθε δυο game προβλέπεται προαιρετικά ανάπαυλα δύο (2) λεπτών.
• Οι διασταυρώσεις των αντιπάλων στα ταμπλό θα καθοριστούν με βάση των αριθμό των συμμετοχών και τη δυναμικότητα των αντιπάλων. Για κάθε κατηγορία θα ανακοινωθεί και μια σχετική κατάταξη (1 έως 8) ώστε να αποφευχθεί διασταύρωση δυνατών αντιπάλων στους πρώτους αγώνες.
• Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη της συμμετοχής στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
• Λόγω της ύπαρξης των δύο (2) μόνο γηπέδων στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου , καθώς και του περιορισμένου χρόνου χρήσης τους, ζητάμε τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις.

Επιτροπή αγώνων
Υπεύθυνος διοργάνωσης: Ρόμπολας Γιώργος
Επιδιαιτητής αγώνων: Τριάντης Κώστας

Χορηγοί Τουρνουά


 

        

Χορηγοί Επικοινωνίας