Εδώ και μήνες έμενε ανοιχτό το σήριαλ της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ.

Όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι θα υπήρχε διαζύγιο, τόσο από το πρόωρο τέλος του «Survivor» όσο και από τις συνομιλίες του Τούρκου με τον ΑΝΤ1, που όμως δεν κατάληξαν πουθενά.

Σήμερα όμως έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο Acun φαίνεται ότι τα βρήκε τελικά με το κανάλι του Φαλήρου για να συνεχιστεί η συνεργασία τους για τουλάχιστον μία από τις παραγωγές του, αυτή του «Voice».

Το ελληνικό μουσικό talent show θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ με πιθανότατα τους ίδιους συντελεστές, τόσο στην παρουσίαση όσο και πίσω από τις καρέκλες των coaches. Και θα ξεκινήσει, ο 6ος κύκλος του, από το φθινόπωρο.

Μένει να δούμε αν η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει την ισχύ των προηγούμενων ετών, αφού ο Acun συνήθιζε να πουλάει πακέτο παραγωγών του στον ΣΚΑΪ, μεταξύ των οποίων υπήρχαν πολλά ριάλιτι («Survivor», «My Style Rocks», «Power of Love», «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο») η τύχη των οποίων ακόμα… αγνοείται.

Νίκος Μποζιονέλος – dailymedia.gr