Ορίστηκε η ημερομηνία για το τεστ πατρότητας του παιδιού των Ανθιμου Ανανιάδη και Μαρίας Νεφέλης Γαζή!

Μετά τις δηλώσεις της νεαρής χορεύτριας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο γνωστός ηθοποιός και όχι εκείνη αμφισβητεί την πατρότητα του μικρού Τιμόθεου και την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα εκείνος, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι η άλλη πλευρά «αποσκοπεί στη δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας μου», εστάλη εξώδικο από την πλευρά του Άνθιμου.

Τι ζήτησε με αυτό; Να γίνει το τεστ πατρότητας από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου. Την είδηση έκανε γνωστή χθες, στην εκπομπή «Menios Live», ο δικηγόρος Νίκος Κυράτσης.

Η απόφαση να γίνει η εξέταση που θα αποδείξει, τελικά, αν ο 9 μηνών Τιμόθεος είναι γιος του ηθοποιού ή όχι αποτελεί την κορύφωση όσων συνέβησαν ανάμεσα στο πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι… Ήταν 10 Ιουλίου, όταν ο 33χρονος ηθοποιός και η 19χρονη συνάδελφός του βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του Άνθιμου, στου Ψυρρή, μαζί με τον μικρό Τιμόθεο, όταν διαπληκτίστηκαν έντονα και κάλεσαν αμφότεροι την Αστυνομία. Το περιπολικό που έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο του καβγά τούς μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Νεφέλη ισχυρίστηκε πως ο Άνθιμος την έπιασε από τον λαιμό κατά τη διάρκεια του καβγά τους και κατέθεσε μήνυση εναντίον του με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Ο ηθοποιός απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας, όπως είχε διαρρεύσει τότε, κάποιες αμυχές στον λαιμό του, που υποστήριξε ότι του προξένησε η πρώην σύντροφός του.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή και τον νεογέννητο Τιμόθεο.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι η απόφαση για την πατρότητα του παιδιού θα φέρει και την ηρεμία στη σχέση των δύο γονιών του!

espressonews.gr