Κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι το κλίμα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του ΑΝΤ1. Όπως σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του Star ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, δεν έχει γίνει καμία πρόταση για την αξιοποίηση του παρουσιαστή μέσα στο χειμώνα.

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του καναλιού του Αμαρουσίου παραμένει στον «πάγο» από την περσινή σεζόν. Το late night που παρουσίαζε κόπηκε αιφνιδιαστικά με απόφαση του καναλιού τον Δεκέμβριο και έκτοτε παραμένει ανενεργός.

Έκανε βέβαια ένα πέρασμα από την κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars» ωστόσο δεν τον έχουμε δει σε παρουσίαση κάποια εκπομπής.

Την ώρα που το θέμα συζητιόταν, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο ραντεβού του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών κάθε άλλο παρά θετικό ήταν.

«Με το που γυρνάει ο Γιώργος Λιάγκας από το Ιόνιο, κάνει ραντεβού με τον Τζώρτζη Ποφάντη, αρχές Σεπτέμβρη. Ένα ραντεβού σε πολύ κακό κλίμα, με ύβρεις εκατέρωθεν και κλείνει η πόρτα και ο Ποφάντης ουσιαστικά είναι σαν να λέει «δεν θέλω να σε ξαναδώ» και ο Λιάγκας λέει στον ΑΝΤ1 τότε, τον Σεπτέμβρη «Αμισθί, χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ, λύστε μου το συμβόλαιο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια είπε: «Ο Ποφάντης δηλώνει ξεκάθαρα στον Λιάγκα ότι δεν τον θέλει και ο Λιάγκας λέει ότι θέλει να του λύσει το συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Εκεί, διοικητικά στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζουν να παρακάμψουν τον Ποφάντη και να πουν «όχι, θα κρατήσουμε τον Λιάγκα για να μην τον βρούμε απέναντι γιατί είναι αρχή της σεζόν» και μάλιστα τον ανακοινώνουν εντέχνως στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Γι’ αυτό δεν πήγε ο Λιάγκας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Θα έχουμε εξελίξεις γιατί έχει υπογράψει 2+1 και μπορεί να έχουμε δικαστικές διαμάχες για το +1».

dailymedia.gr