Και ενώ όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες περιμένουν να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει την…
έκπληξη κάνοντας πρεμιέρα με την εκπομπή του, Ougachallenge, απόψε ,21 Αυγούστου.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα εί­ναι «κονσέρβα», όπως συνηθίζεται να λέγεται σε τηλεοπτικούς όρους μία εκπομπή βγαλμέ­νη από το… ντουλάπι, τελικά τα πράγματα όπως ήδη γνωρίζετε δεν θα είναι έτσι ακριβώς.

Το μεράκι του παρουσι­αστή για την εκπομπή είναι γνωστό και γι’ αυ­τό αποφάσισε με την ομάδα του να εξελίξει τις ήδη έτοιμες εκπομπές. Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Βάλαμε νέο σήμα αρχής, φτιάξαμε καινούρ­γιες πάσες και ο Σταμάτης Din Dan Done έπαι­ξε περισσότερο με τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει το μοντάζ κι έχουμε κάνει την ενότητα της εκ­πομπής “ζευγάρια” πιο πικάντικη. Έχουμε, για παράδειγμα, κάνει challenge την Ελένη Φουρέιρα με την Κατερίνα Στικούδη να απαντούν στις ίδιες ερωτήσεις αλλά και πιο ενδιαφέρου­σες ίντριγκες όπως τον Γιώργο Παπαδάκη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου».

Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας το… παιχνίδι της δημοσιότητας, αποφεύγει να πει περισσότε­ρες λεπτομέρειες, για να διατηρήσει αμείω­το, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

gossip- tv.gr