Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ο Αστυνομικός Διευθυντής – Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας- κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, με τη συνοδεία της Αστυνόμου Α΄ – Προϊσταμένης Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κας Ευανθίας Τζώτζου και της Ανθυπαστυνόμου – Υπασπίστριας Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας κας Βασιλικής Τυρολόγου, επισκέφθηκαν την έδρα της Α΄ Εκπαιδευτικής Μονάδας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, ενώ- όπως αναφέρει η ανακοίνωση-εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν μαζί τους. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Ανδρέας Τσαπικούνης εξήρε το έργο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο του οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας χαροποίησε ιδιαίτερα τους υπευθύνους του εργαστηρίου, οι οποίοι ανέφεραν πως η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Στην  ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
koi-tsapikounis-panagia-eleousa (2)