Τέσσερις ημέρες μετά την καταγγελία για τις 8 ρουσφετολογικές – αναξιοκρατικές προσλήψεις μέσω ανάθεσης και με άρωμα οικογενειοκρατίας «Φυλάκων Μουσείων» του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Σκαρμούτσου, τόσο ο ίδιος όσο και η δημοτική αρχή συνολικά σιωπά.

«Δεν ιδρώνουν τ’ αυτιά τους» και κυρίως δεν σέβονται τους κόπους και τις θυσίες των 22 σπουδαστών του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου, οι οποίοι φοιτούν στο 4ο εξάμηνο της ειδικότητας των «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» και ουδείς εξ αυτών βρίσκεται μέσα στον πίνακα των 8 προσληφθέντων με ανάθεση, παρ’ όλο που ορισμένοι εξ αυτών προσφέρουν άμισθα τις υπηρεσίες τους στο δήμο στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης.

Όπως πληροφορήθηκα ήδη απέστειλαν τη δίκαιη διαμαρτυρία τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου και το δήμαρχο Μεσολογγίου, αφού λόγω ειδικότητας και κατάρτισης θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα επιλέγονταν σε μια δημόσια πρόσκληση για «Φύλακες Μουσείων» στο δήμο.

Κύριε Σκαρμούτσο

Κύριε Καραπάνο

Ανακαλέστε τώρα τις πέραν κάθε ηθικής και δεοντολογίας ρουσφετολογικές σας προσκλήσεις.

Σεβαστείτε, έστω και τώρα, τους κόπους και τις θυσίες 22 οικογενειών του δήμου μας.

Αν δεν το πράξετε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και άλλοι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα – ένδικα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας για να ακυρώσουμε τις ρουσφετολογικές σας προσλήψεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Καρατσόλης Παντελής

Δημοτικός Σύμβουλος

Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου