Πέρασε ένας χρόνος από θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής Παντελίδης πέρασε… σχεδόν μια ζωή υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό παρόλο που στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη «βύθισε» στην θλίψη ολόκληρη τη χώρα.
Ο Παντελίδης ήταν ένας αυτοδίδακτος μουσικός. Κατάφερε να γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στο youtube.

Πριν, ωστόσο, μπει το τραγούδι επαγγελματικά στη ζωή του, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής είχε υπηρετήσει για δέκα ολόκληρη χρόνια στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.

Έτσι, oι υπηρεσίες που παρείχε στη χώρα έκαναν τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων να θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Για τον λόγο αυτό, οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook είπαν το τελευταίο αντίο στο Παντελίδη ανεβάζοντας μια φωτογραφία του και γράφοντας λίγα λόγια πέρυσι…

Ένα χρόνο μετά κι ενώ τα πλήρη αίτια της τραγωδίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα είναι γεμάτο «χρώμα».

Πολλά λουλούδια, αλλά και κάθε είδους μηνύματα έχουν αφήσει στο σημείο άνθρωποι που θέλουν με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη…

onalert.gr