Σε μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο που βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του Next Top Model είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Πρόσφατα δημοσιεύματα τη θέλουν ζευγάρι με τον ράπερ Snik ενώ κυκλοφόρησε και κοινή τους φωτογραφία από έξοδό τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου κου» και ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σχέση της με τον γνωστό ράπερ. Τόνισε ότι ειναι σε μία περίοδο της ζωής της όπου περνάει πολύ καλά.

Όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση αλλά και τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει:

«Τι να πω; Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αλλά αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν εγώ άραγε; Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου. Περνάω πολύ καλά. Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν αν θες. Δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου.

Αλλά λέω ξεκάθαρα πως περνάω πολύ καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον κάντο. Και μια φωτογραφία να σε βγάλουν δεν τρέχει και τίποτα. Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν, αλλά όχι στη φωτογραφία. Τι σου κάνει τόση περιέργεια; Η φωτογραφία είναι θολή. Μου μοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ».

Όσο για το αν μπορεί να συνδυάζει τη δουλειά με τα προσωπικά της σημείωσε: «Δεν δουλεύω και στη ΝΑΣΑ. Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου, που αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση. Χρειάζομαι και άλλα πράγματα».

dailymedia.gr