Η δημοσιογράφος αποτέλεσε πριν από περίπου έναν μήνα πρόσωπο των ημερών στο κανάλι αφού τέθηκε εκτός της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η νεαρή δημοσιογράφος δέχτηκε παρατήρηση από τον έμπειρο παρουσιαστή γιατί έπαιζε με το κινητό της την ώρα της εκπομπής. Πληροφορίες μάλιστα έκαναν λόγο και για φωνές που ακούστηκαν μέχρι τους διαδρόμους.

Από εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα υπήρξαν αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον της δημοσιογράφου.

Δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι κοντά στο Epsilon, ενώ ορισμένα την ήθελαν να συνεχίζει κανονικά στον ΑΝΤ1 σε νέο όμως πρότζεκτ. Όπως φαίνεται όμως δε θα συνεχίσει στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Όπως μετέδωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Star ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η νεαρή δημοσιογράφος αποτελεί παρελθόν από το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ενημερώθηκε το απόγευμα από το τηλέφωνο», είπε ο δημοσιογράφος.

dailymedia.gr