Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η έναρξη του 20ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στην Πάτρα.

H πρώτη ενότητα, «Οργανωτική Συμπεριφορά I», θα συνεχιστεί στις 3 & 4 Μαρτίου 2017 με εισηγητή τον κ. Σαράντη Μιχαλόπουλο, ο οποίος έχει εργαστεί στον ΟΤΕ, στην Εταιρία Πετρελαιοειδών ΒΡ HELLAS, ενώ επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΜΕΛ Α.Ε., Πρόεδρος της ΗΣΑΠ Α.Ε., Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥ Α.Ε., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καθώς και Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου – Ναυπακτίας. Παράλληλα άσκησε δραστηριότητα Επιστημονικού Συνεργάτη ΕΜΠ αλλά και Συμβούλου Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε μεταξύ άλλων Αξιολογητής Προγραμμάτων Έρευνας και Τεχνολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εισηγητής σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων προς στελέχη επιχειρήσεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα. Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ακολουθούν testimonials από στελέχη που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στο link http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr