30.000 καρναβαλιστές ξεχύνονται στους δρόμους – 39 άρματα – Σοκολατοπόλεμος – Η σειρά παρέλασης

Έφτασε η ώρα της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, και όλα είναι έτοιμα για τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση σήμερα και τη Μεγάλη Παρέλαση αύριο, που θα εκτοξεύσουν το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη. Οι παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου αποτελούν την αιχμή του Πατρινού Καρναβαλιού, που προσελκύει σαν μαγνήτης τα βλέμματα και το άμεσο ενδιαφέρον συμμετοχής ντόπιων και επισκεπτών μεταμορφώνοντας την πόλη όλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης.

Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθεί ζωντανά η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 μεταφέροντας σε κάθε άκρη της Ελλάδας και όχι μόνο τη ζωντάνια, τον παλμό, τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και μιας από τις μεγαλύτερες σε διεθνές επίπεδο. Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 14.00 έως τις 16.30.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού. Προηγούνται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθεί ο χείμαρρος των πληρωμάτων και των καρναβαλικών ομάδων με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Μια εντυπωσιακή παρέλαση, χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής, διασχίζει την πόλη, παρακολουθείται από πλήθος θεατών στα πεζοδρόμια, τα μπαλκόνια των σπιτιών και τις κερκίδες. Παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Γιώργος Λογαράς.

Για τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά συμμετοχή έχουν δηλώσει συμμετοχή 146 πληρώματα για τις παρελάσεις, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 126 (126 διαφορετικές στολές), που αποτελούνται από 30.000 καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές μόνο την Κυριακή με αποτέλεσμα τα άρματα να φτάνουν τον αριθμό των 29.

Συγκεκριμένα τα άρματα των πληρωμάτων που θα παρελάσουν μόνο την Κυριακή, αφορούν στα πληρώματα και τις συνεργασίες: 40 («Χάσανε τον μπούσουλα»), 15+31+183 («ΒρέξειΤ»), 106 (Μιχαήλ Άγγελοι»), 222 («Τα φαινόμενα απατούν»), 97 («Black Pearl» – 2 άρματα), 90 («Κουμουνδούρειος Ίππος»), 191+73 («Ο Τύπος … Μουσικώνεται»), 60 («Confetti»), 78 («fssss»), 62+135 («Πορομπομπόμ»), 128 («ΑΦΑΝέρωτες»), 120 («Φτου μας»), 53 («Patr-artians»), 80 («Αστερίξ είναι Τρελοί αυτοί οι Ευρωπαίοι»), 105 («Ζουν … ανάμεσά μας»), 114 («Φουρτούνα μούτσο … στο μούτσο μας λουλούδια»), 118+165 («Καρναβαλοοικογένεια»), 11 («Ρομβινσώνες και Κρίση»), 86 («Zodiac» – 2 άρματα), 162+76 («Σικατό-Φατσες»), 30 («Τραμπ…α Τραμπαλίζομαι και Καρναβαλίζουμε»), 42 («Βλαμένγκο»), 173 (Γεω – Γραφικοί»), 65 («Snap – τσατ»), 10 («Σου – Side Squad»), 7 («Οι Τρελοί Ιρλανδοί») και 14 («League of Carnival – Lol»).

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής είναι η αποκορύφωση του καρναβαλικού κεφιού, της νεανικής ορμής και του αυθορμητισμού Πατρινών και ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, που ενώνονται σε ένα ατέλειωτο ποτάμι χαράς και εξωστρέφειας κινητοποιώντας την πόλη όλη και θέτοντάς την σε ξέφρενους ρυθμούς.

Η Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής θα πάρει τη σκυτάλη από τη σημερινή νυχτερινή παρέλαση, που λέγεται και ποδαράτη επειδή δεν παρουσιάζονται οι κατασκευές και τα άρματα των πληρωμάτων άλλα μόνο τα μέλη τους με τις στολές τους. Η νύχτα, οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι θα είναι τα συστατικά ενός φαντασμαγορικού θεάματος, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Οι παρελάσεις ακολουθούν την οδό Κορίνθου και έχουν ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα. Η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 6.00μμ και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα αρχίσει στις 2μμ. και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς.

Η Δημοτική Μουσική στη κορυφή της παρέλασης της Κυριακής θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου: Καρνάβαλος (σχεδιασμός, κατασκευή: Πέτρος Βρυώνης), Αρμα της Βασίλισσας (σχεδιασμός, κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 Άντρια Παναγιωτοπούλου, «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών» (σχεδιασμός, κατασκευή: Δημήτρης Ντζουμάνης), «Άρμα του Ποσειδώνα» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος), «Πειρατικό Καράβι» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος), «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος) και Μουσικό Άρμα.

Τα παραπάνω άρματα θα παρελάσουν και στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου.

Στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα παρελάσουν επίσης τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών «Προπομπός Κιθαρίστας», «Το Τραινάκι», «Ο Γάτος με ξίφος», «Γίγαντας και Κοκκινοσκουφίτσα», όλα του Παντελή Χατζόπουλου, το Άρμα της ΚΕΔΜΟΠ και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Χάρισε ζωή» με κατασκευαστή τον Eno Shkodrani και τα τρία άρματα του σοκολατοπόλεμου, που θα συνεχίσουν το αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου παραδοσιακό έθιμο γλυκαίνοντας τους θεατές σε πεζοδρόμια, μπαλκόνια της Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Με κεντρικό θέμα φέτος «Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις», το Πατρινό Καρναβάλι εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας και διεκδίκησης όλων όσων μας ανήκουν ενάντια στα ναρκωτικά, στις εξαρτησιογόνες ουσίες και στην παθητική στάση ζωής.

Η νεολαία, κεντρικός πυρήνας του Πατρινού Καρναβαλιού, το καθιστά ως ένα από τα κορυφαία Καρναβάλια των Νέων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δίνοντας γόνιμους καρπούς σπάνιας δημιουργίας, ευρηματικότητας, κεφιού και αυθορμητισμού. Τα πληρώματα προετοιμάζονται πυρετωδώς πολλούς μήνες πριν γι΄ αυτό που θα παρουσιάσουν την κάθε χρονιά στην παρέλαση και το υλοποιούν με πολύ αγάπη, μεράκι και πάθος. Ψυχή του Πατρινού Καρναβαλιού είναι οι δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές Πατρινοί και επισκέπτες κάθε ηλικίας, που συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις τόσο στις επίσημες όσο και σε άλλες ανεπίσημες όπως χορούς, μπαλ μασκέ, γλέντια και εκδηλώσεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε γειτονιές, συλλόγους, σπίτια, καφέ, κέντρα διασκέδασης κ.λ.π. Η σάτιρα, η φαντασία, η ανατροπή και η ευρεσιτεχνία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καρναβαλικού πολιτισμού της πόλης, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά αποτελώντας ακριβή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η φετινή έμπνευση των πληρωμάτων στο απόγειο θα παρασύρει συμμετέχοντες και θεατές σε έναν ασταμάτητο χορό. Η φαντασία των πληρωμάτων αντλεί από όπου μπορεί να ταξιδέψει δημιουργικά ο νους. Θέματα σατιρικά, καλλιτεχνικά, θέματα «ανακυκλώσιμα» και μη, πρόσκαιρα και διαχρονικά, επηρεασμένα από όσα απασχολούν, ερεθίζουν, προκαλούν, ευχαριστούν και αγγίζουν το μαγικό ραβδί μεταμόρφωσης των καρναβαλιστών αλλά και το αλάθητο κριτήριό τους. Θέματα που δεν χωράνε σε περιγραφές αλλά που θα ξεδιπλωθούν σε όλη την έκτασή τους σκορπώντας χρώματα, ιδέες, ξέφρενο κέφι, γέλιο, ανατρεπτική διάθεση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και προκαλώντας τον θαυμασμό και τα πλατιά χαμόγελα μικρών και μεγάλων. Οι Πατρινοί καρναβαλιστές δίνουν ραντεβού με την τέχνη του εφήμερου και διαδηλώνουν το μεγάλο και αναφαίρετο δικαίωμά τους, την χαρά και την αγάπη για τη ζωή κάνοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία πράξη σε καιρούς δύσκολους και αντίξοους.

Η ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

ΑΡ.ΠΛΗΡ.            ΣΥΝΕΡ/ΑΡΜΑ    ΘΕΜΑ   ΟΝ/ΝΥΜΟ Α ΕΚΠΡΟΣ.   ΟΝ/ΝΥΜΟ Β ΕΚΠΡΟΣ.    ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ…

17+61                    ΚΑΠΑ DNA          Μ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ          Φ.ΡΑΓΚΟΣ           ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

129                         ΔΡΥΙΔΕΣ               Σ.ΓΑΛΑΝΗΣ         Μ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ           ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

149                         ΠΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ            ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ     Ζ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ                ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

39                           DRAGON             Δ.ΡΑΠΤΗΣ           Χ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ      ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

27                           FUTURISTAS       Κ.ΜΥΛΩΝΑΣ      Χ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ               ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

33                           Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ                Ν.ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ                Χ.ΓΑΛΑΝΗΣ        ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

40           ΑΡΜΑ   ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ         Π.ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ   Σ.ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ                ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

88                           ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ,ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΕΣ..ΜΑΛΑΚΙΑ          Ν.ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ            Α.ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ            ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

37                           COPY…ΠΑΣΤΑΙ   Α.ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ                Κ.ΜΠΑΛΟΥ         ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

54                           ΚΟΥΚΟΥ..ΤΣΑ!!  Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  Π.ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ   ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

15+31+183          ΑΡΜΑ   ΒΡΕΞΕΙΤ                Π.ΡΟΥΝΤΟΣ        Ε.ΜΗΛΑ               ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

76+162  ΑΡΜΑ        ΣΙΚΑΤΟ-ΦΑΤΣΟΙ          Γ.ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ     Δ.ΜΥΛΩΝΑ        ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

102                         ΩΧ..ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ         Σ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ           Α.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ             ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

106         ΑΡΜΑ   ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΙ             Α.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ     Μ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

142                         ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ  Α.ΓΙΑΤΡΑΣ           Σ.ΤΟΥΛΑΤΟΥ      ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

45                           ΑΘΥΡΜΑΤΙΣΤΕΣ                Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ            Λ.ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

112                         ΑΝΕΜΟΒΡΟΧΑ Π.ΒΑΦΕΑΣ           Ο.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ         ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

23                           CIOKOLATINI     Γ.ΣΚΑΛΙΑΡΙΝΙ     Ε.ΔΗΜΟΥ            ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

51                           ΤΑΡΤΡΟΥΦΟΙ     Δ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ           Μ.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ      ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

30           ΑΡΜΑ   ΤΡΑΜΠ..Α ΤΡΑΜΠΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΟΥΜΕ     Π.ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                Ε.ΖΥΓΟΥΡΙΤΣΑ                ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

36+38                    LA GONDOLA     Ν.ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ          Γ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ        ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

77                           ΦΑΝΤΑΣΜΑ…ΓΟΡΙΚΟΙ   Α.ΣΠΑΝΟΥ          Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

94                           ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΑΙ  Π.ΨΩΜΑΣ           Φ.ΛΟΥΡΙΔΑΣ      ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

222         ΑΡΜΑ   ΤΑ ΦΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ           Α.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ            Α.ΣΤΕΡΓΙΟΥ         ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

95                           PONTIOUS PILOTUS        Ε.ΠΟΛΙΤΗΣ          Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ    ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

63                           ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΚΥΚΛΟΥΣ   Ν.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ            Σ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ     ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

97           ΑΡΜΑ   BLACK PEARL     Σ.ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΣ Π.ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

57+100                  ΟΙ ΕΥΘΡΑΣΤΟΙ   Α.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ             Κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ          ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

91                           Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ            Μ.ΣΙΝΕΛΝΙΚΟΒΑ              Μ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ        ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

73+191  ΑΡΜΑ   Ο ΤΥΠΟΣ…ΜΟΥΣΙΚΩΝΕΤΑΙ           Α.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Μ.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

87                           ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ    Κ.ΠΑΝΙΤΣΑΣ       Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ      ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

159                         ΤΟΤΕΜ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ…ΠΟΤΕΜ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ           Γ.ΑΛΑΝΙΑΔΗΣ    Κ.ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ              ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

72                           EX FUTURE          Ν.ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ           Μ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ    ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

41                           ΚΡΑ        Μ.ΠΑΜΠΛΑΣ     Σ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ             ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

150                         STARLETS-WARRIORS     Η.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                Γ.ΔΕΛΗ ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

60           ΑΡΜΑ   CONFETTI            Κ.ΚΡΙΤΣΩΝΗΣ     Γ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

104                         ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ…Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΟΥΛ..  Α.ΚΕΠΕΝΟΣ        Α.ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ        ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

171                         ΛΕΩΝΕΡΩΣ         Α.ΑΡΓΥΡΟΥ         Ο.ΑΡΓΥΡΟΥ         ΠΥΛΗ Α ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

180                         ΡΙΓΙΟΥΣ-ΑΝΤΙΡΙΓΙΟΥΣ      Π.ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΑΝ Κ.ΤΣΙΡΙΚΟΣ          ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

122                         ΠΥΡΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ            Κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ   Μ.ΚΟΣΜΑ           ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

131                         Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ                Γ.ΛΙΑΠΗΣ             Μ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ           ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

130                         ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ-ΚΑΠΕΛΟΑΝΟΙΓΜΑΤΑ              Α.ΠΟΥΛΙΔΑ         Φ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ                ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

123                         ΠΕΝΤΕ Χ ΕΠΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ      Α.ΚΑΠΡΑΛΟΣ     Ν.ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ    ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

90           ΑΡΜΑ   ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ                Μ.ΜΙΑΡΗΣ          ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

20           ΑΡΜΑ   ΠΑΓΟΥΡΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ              Ο.ΖΩΗ   Χ.ΤΣΙΛΗΣ              ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

49                           I-CONES               B.ΡΑΝΙΟ              Χ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ             ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

53           ΑΡΜΑ   PATR-ARTIANS  K.ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ                Κ.ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ   ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

148                                         Β.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ      Α.ΣΜΥΡΝΗ          ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

62+135  ΑΡΜΑ   ΠΟΡΟΜΠΟΜΠΟΜ          Δ.ΦΑΚΑΛΟΣ       Χ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

120+128               ΑΡΜΑ   ΦΤΟΥ ΜΑΣ          Γ.ΜΑΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ          Μ.ΣΠΑΘΑΡΑ      ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

113                         TOUCAN..O?..TOUCAN..ΕΙΣ        Γ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ              Μ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ           ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

78           ΑΡΜΑ   FSSSSS  Π.ΧΕΙΝΟΠΩΡΟΣ                Α.ΚΑΥΓΑΣ            ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

24                           ERASMUS MAKES THE WORLD GO AROUND        Χ.ΣΟΥΛΕΛΕ         Κ.ΠΑΣΑΠΟΡΤΗ  ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

11           ΑΡΜΑ   ΡΟΒΙΝΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ                Γ.ΜΙΚΡΩΝΗΣ      Ν.ΜΙΚΡΩΝΗΣ    ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

152                         ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΟ ΣΚΑΣΑΝ    Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ   Ε.ΚΑΣΙΩΝΗ         ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

165+118               ΑΡΜΑ   ΑΓΥΙΑΔΕΣ             Ν.ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ  Ε.ΜΙΣΣΟΥ            ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

184                         HAPPY ΦΑΚΕ-LUCKY       K.ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ    Ε..ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ   ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

181                         ΠΑΠΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΤΖΕΣ          Χ.ΔΑΝΟΛΟΣ       Α.ΣΤΟΥΜΠΑΝΟΥ              ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

84                           ΖΝΤΟΥΠ               Α.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ              Α.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ              ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

160                         ΤΕΤΑΡΤΗ              Χ.ΜΠΟΝΕΛΛΗ   Β.ΝΙΚΟΛΑΟΥ      ΠΥΛΗ Β Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ

133                         ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΟΝΤΑΣ  Η.ΚΟΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ        Ε.ΚΩΛΕΤΤΗ         ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

80           ΑΡΜΑ   ΑΣΤΕΡΙΞ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ    Ι.ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ        Α.ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΥ       ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

151                         ΓΙΝΑΜΕ ΣΤΟΧΟΙ               Δ.ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ          Μ.ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ        ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

105         ΑΡΜΑ                   Ν.ΑΝΤΥΠΑΣ        Β.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ            ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

109                         ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ   Χ.ΣΤΑΜΟΣ          Δ.ΣΤΑΜΙΡΗΣ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

58                           ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝΕ         Ι.ΧΑΝΤΖΗΣ          Δ.ΔΡΙΜΑΛΑΣ     ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

13                           ΡΟΥΑ ΜΑΤ          Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ         Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

81                           ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ Α.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ                Δ.ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ   ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

21                           S-ELF-ΑΡΟΥΜΕ  Μ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ         Φ.ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ           ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

85                           ΓΑΤΟΙ-ΠΟΠΑΤΟΙ               Μ.ΠΑΠΑΔΕΛΗ   Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ               ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

108                         ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΛΙΑ             Π.ΚΑΤΣΑΙΔΩΝΗΣ              Σ.ΣΤΑΘΑΤΟΣ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

253                         ΟΙ ΦΟΡΟΡΟΥΦΙΓΜΕΝΟΙ               Ζ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ     Μ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ    ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

42           ΑΡΜΑ   ΒΛΑΜΕΝΓΚΟ     Π.ΤΖΙΜΙΚΟΣ        Α.ΚΑΛΑΤΖΗΣ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

146                         ROCK AND ROLL               Κ.ΘΕΟΔΩΡΑ       Ν.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ            ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

116                         TETRIS   Δ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ      Π.ΤΣΙΧΛΑ             ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

179                         ΨΑΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ  Ε.ΜΙΣΣΟΥ            Κ.ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

192                         ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ             Μ.ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ        Α.ΜΗΤΡΟΥ          ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

3                              ΝΑΥΑΡΧΟΙ…ΔΕΣ               Κ.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Π.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

114         ΑΡΜΑ   ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΜΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΜΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ   Χ.ΝΙΚΗΤΑΣ          Γ.ΝΙΚΗΤΑΣ           ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

157                         DARK CIRCUS     Π.ΜΟΙΡΑΛΗΣ     Γ,ΣΠΑΝΟΣ           ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

185                         ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ         Δ.ΔΙΔΑΧΟΥ         Φ,ΤΡΙΚΟΓΙΑΣ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

188         ΑΡΜΑ   ΟΙ ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΑΙΝΔΡΙΚΗΣ          Ο.ΜΑΤΣΑΓΓΑ     Δ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ     ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

125                         .ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ            Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ        Ν.ΛΙΑΣΚΟΥ         ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

136                         ΧΟΡΕΥΕ TWIST   Α.ΤΡΙΓΚΑΣ           Α.ΛΙΒΑΝΗΣ         ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

178                         ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙΟΝΣ            Α.ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ  Ι.ΛΥΜΠΕΡΗΣ      ΠΥΛΗ Γ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ

141                         ΠΟΚΕ-ΜΟΝ        Σ.ΒΛΑΧΟΣ           Κ.ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑΚΗΣ         ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

93                           ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΡΟΥΡΑ-THE NIGHTWATCH OF PATRAS CARNIVAL Σ.ΖΕΒΛΑΣ             Β.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ                ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

107                         ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟΙ               Γ.ΣΥΝΑΝΙΔΗΣ     Π.ΒΕΡΡΑΣ            ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

16                           ΠΕΙΡΑΤΕΣ             Χ.ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ            Κ.ΚΑΚΚΟΣ           ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

124                         INDIANS ON ICE               K.ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ             Α.ΚΑΚΑΛΗ          ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

103                         ΡΑΣΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ  Δ.ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ               Ν.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ           ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

28                           BARBIEQ              Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ         Ε.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

167                         ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ        Λ.ΣΤΟΥΦΗΣ        Κ.ΜΑΡΚΕΤΟΣ     ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

158                         TRUMPETS          Ν.ΒΑΜΒΕΣΟΣ    Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

137                         ΡΟΕΣ     Δ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ      Α.ΖΙΓΚΗΡΗ           ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

12                           FUEGO Ν.ΔΕΡΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ     Μ.ΚΟΥΝΑΔΗΣ   ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

132                         ΤΟ ΣΥΝΝΕΓΟ ΕΦΕΡΕ ΒΡΟΧΗ         Α.ΣΑΜΠΑΝΙΩΤΗ               Α.ΡΟΥΝΤΑ           ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

2                              HARLEY QUEEN Φ.ΣΚΕΤΖΟΣ         Β.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

153                         ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ     Δ.ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ              Δ.ΚΑΨΑΛΗΣ       ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

4                              ΚΟΥΠΕΠΕ             Ν.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ  Ν.ΤΣΩΝΗΣ           ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

134                         GAME OF CLOWNS         M.ΞΕΝΟΥΛΗΣ    Μ.ΑΡΑΠΑΚΟΣ   ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

182                         THE KNIGHTS OF THE CARNIVAL                Β.ΣΚΟΝΔΡΑΣ     Ε.ΔΡΟΥΓΟΥΤΗ    ΠΥΛΗ Δ ΣΜΥΡΝΗΣ

172                         ΦΩΣFORIZE        Θ.ΡΟΔΙΤΗΣ         Ν.ΡΟΔΙΤΗΣ         ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

143                         ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΑΚΟ       Α.ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗΣ              Σ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ    ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

8                              CARNIVAL TROLLS           Π.ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ     Δ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

9                              COLOMBIANO   Ε.ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ   Α.ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ              ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

82                           ONE PIECE ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ    Π.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ       Φ.ΒΟΥΛΔΗΣ       ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

139                         ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΗΚΑΜΕ              Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  Μ.ΜΕΝΥΧΤΑΣ    ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

126                         ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ Θ.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Η.ΤΖΑΒΑΡΑΣ      ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

110                         ΧΟΙΡΟ-ΦΡΕΝΕΙΑ              Ν.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ    Ρ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ         ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

5                              LOOK AT MY DUB             Ι.ΔΡΟΣΟΣ            Θ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

166                                         Μ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  Ε.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ    ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

170                         ΠΙΤΑ ΣΕ ΠΑΠΠΟΥ              Α.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ          Α.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ          ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

175                         ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ        Θ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ    Π.ΠΑΝΟΥ             ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

176                         TANGORAΜΜΕΝΟΙ        Ε.ΚΡΗΤΙΚΟΥ        Γ.ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ                ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

127                         ROLLAND ΠΑΤΡΩΣ           Θ.ΤΣΕΛΗΣ            Ε.ΣΚΟΥΡΑΣ          ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

173         ΑΡΜΑ   ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ    Κ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ              Χ.ΜΠΑΞΙΒΑΝΗΣ                ΠΥΛΗ Ε ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ

29                           ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΜΕ ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ             Ν.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ               Ι.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

174                         ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ        Δ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ              Α.ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ             ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

92                           CATCH THEM ALL             Κ.ΣΑΛΕΜΗΣ        Ε.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ      ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

14           ΑΡΜΑ   LEAGUE OF CARNIVAL LOL           Α.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ           Γ.ΤΣΟΥΝΗΣ          ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

10           ΑΡΜΑ   ΣΟΥ SIDE SQUAD              Β.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ              Δ.ΒΕΣΣΗΣ             ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

7              ΑΡΜΑ   ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ  ΙΡΛΑΝΔΟΙ Γ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ              Χ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ         ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

65           ΑΡΜΑ   SNAP ΤΣΑΤ          G.XHONILDO     Η.ΣΚΡΥΒΑΝΟΣ   ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

86           ΑΡΜΑ   ZODIAC                Π.ΛΑΛΙΩΤΗΣ      Α.ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ         ΠΥΛΗ ΣΤ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚ.

patrastimes.gr