Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη, η Κ.Ο.Β. Αμφιλοχίας του Κ.Κ.Ε. πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη  περιοδείες  σε χώρους δουλείας. 

Επικεφαλής της περιοδείας στην ΑΜΦΙΓΑΛ, στους εργαζόμενους στο Δήμο και στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας ήταν ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε.

Ο Νίκος Μωραΐτης στη συνάντηση με τους εργαζόμενους σημείωσε ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα το Κ.Κ.Ε. αντιπάλεψε τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, οργάνωσε και στήριξε τους αγώνες, τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, πάλεψε ενάντια σε Ε.Ε., ΝΑΤΟ, Η.Π.Α., στάθηκε δίπλα στον άνεργο, το συνταξιούχο, το μικρό  και μεσαίο αγρότη, τη νεολαία, σε εκείνους που βρίσκονται υπό την απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, τον επιστήμονα. Ήταν το μόνο κόμμα που κατέθεσε και καταθέτει δεκάδες προτάσεις για την πραγματική ανακούφιση του λαού και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει».

Κλείνοντας κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν το Κ.Κ.Ε., τη μόνη συνεπή δύναμη που έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπερασπίζεται τα λαϊκά δικαιώματα τονίζοντας ότι αυτό που κρίνεται την επόμενη μέρα των εκλογών αφορά τη δικιά τους ζωή.