33χρονη κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον πρώην της, με τον οποίο είχε πάει για προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου

Πήγε για προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη μαζί με τον πρώην σύντροφό της μια 33χρονη, αλλά κατέληξε σε έξαλλη κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε ότι ο 46χρονος προσπάθησε να τη βιάσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει (μαζί) στην Τήνο!

Το πρώην ζευγάρι πήρε την Πέμπτη το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό το νησί των Κυκλάδων, με σκοπό να εκπληρώσει τα τάματα που είχε κάνει. Όμως για οικονομικούς λόγους ο άντρας πρότεινε στην κοπέλα να μην κοιμηθούν το βράδυ σε ξεχωριστά δωμάτια, αλλά σε ένα.

Η 33χρονη αρχικά έδειξε να διστάζει, αλλά το σκέφτηκε καλύτερα και δέχτηκε για να γλιτώσει χρήματα, με την προϋπόθεση το δωμάτιο να έχει δύο κρεβάτια και όχι ένα διπλό.

Έτσι και έγινε, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε η γυναίκα, αφού μόλις ξάπλωσαν το βράδυ ο 46χρονος έδειξε να έχει… άγριες διαθέσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, πλησίασε στο κρεβάτι όπου είχε πέσει εκείνη για να κοιμηθεί και της πρότεινε να κάνουν σεξ. Η 33χρονη εξοργίστηκε και του υπενθύμισε ότι είχαν ξεκαθαρίσει, πριν κάνουν το ταξίδι, πως δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Όμως ο πρώην της δεν έδειξε να έχει διάθεση να τηρήσει τα… προσυμφωνηθέντα και έπεσε πάνω της επιχειρώντας να την ακινητοποιήσει και να τη βιάσει.

Τελικά, άγνωστο πώς, δεν τα κατάφερε και με το πρώτο φως της ημέρας η κοπέλα πήγε «γραμμή» στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, όπου κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Εύα Παπαδάτου – espressonews.gr