Πήγασος: Μεγάλη αναστάτωση των εργαζομένων! Ακολουθεί την πορεία του ΔΟΛ;

– Σε “αναμμένα κάρβουνα” οι εργαζόμενοι της Πήγασος ΑΕ
– Υπάρχει η πληροφορία πως οι τράπεζες προχώρησαν σε καταγγελία των δανείων της εταιρείας
– Ανέρχονται στο ποσό των 161, 9 εκατ. ευρώ στο τέλος του Οκτωβρίου 2016
– Εάν δεν καλυφθούν σε διάστημα 90 ημερών, τότε θα γίνουν άμεσα απαιτητά
– Κάπως έτσι το “φάντασμα” της υπόθεσης ΔΟΛ πλανάται πλέον πάνω από τα Μέσα του ομίλου

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει η πληροφορία (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως) ότι οι τράπεζες προχώρησαν στην καταγγελία των δανείων της Πήγασος ΑΕ. Μία ακόμη σοβαρή εξέλιξη στον -επί πολλούς μήνες- “ταραγμένο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης…

Σημειώνεται πως τα δάνεια της Πήγασος ανέρχονται στο ποσό των 161, 9 εκατ. ευρώ στο τέλος του Οκτωβρίου 2016. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εάν δεν καλυφθούν σε διάστημα 90 ημερών, τότε θα γίνουν άμεσα απαιτητά.

Με τη συγκεκριμένη διαδικασία και ύστερα από το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων μεταξύ των κ.κ. Φώτη Μπόμπολα, Ιβάν Σαββίδη και τραπεζών ανοίγει ο δρόμος για να τεθεί και ο Πήγασος σε διαδικασία ειδικής εκκαθάρισης.

Αυτό δηλαδή που συνέβη και με το ΔΟΛ. Εάν υπάρξει ενδιαφέρομενος, τότε η εταιρεία θα συνεχίσει να υφίσταται με διαφορετικό ιδιοκτήτη, διαφορετικά θα οδηγηθεί σε πλήρη χρεοκοπία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στους διαδρόμους των Μέσων του ομίλου (Έθνος, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, Ημερησία, imerisia.gr, Goal News, sentragoal.gr κλπ) επικρατεί αναβρασμός σχετικά με το μέλλον εκατοντάδων εργαζομένων…

newsit.gr