Την πόρτα της εισαγγελίας Ναυπλίου αναμένεται να περάσει σήμερα ο χειριστής του σκάφους που προκάλεσε το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι το βράδυ της Παρασκευής (09.08.2019) με συνέπεια δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και μια γυναίκα να τραυματιστεί.

Ο χειριστής του σκάφους μέσω του συνηγόρου υποστήριξε ότι δεν εξαφανίστηκε μετά το συμβάν στοΠόρτο Χέλι. Παρουσιάστηκε μάλιστα μόνος του στο λιμεναρχείο το πρωί του Σαββάτου λέγοντας ότι βοήθησε προκειμένου να εντοπιστεί η μία σορός. Επισήμανε ότι έπεσε στη θάλασσα πολλές φορές για να εντοπίσει και τα υπόλοιπα άτομα που είχαν χτυπηθεί. Εκεί ο ίδιος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του, τραυματίστηκε και μόλις έφτασε στην ακτή πήγε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της αιματοληψίας που έχει υποβληθεί, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ και τα οποία αναμένονται τη Δευτέρα.

Όσον αφορά την γυναίκα από το μικρό αλιευτικό σκάφος που τραυματίστηκε, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγ. Σάββας. Οι Γάλλοι υπήκοοι που επέβαιναν στο σκάφος ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι και αργά το μεσημέρι του Σαββάτου αποχώρησαν.

tempo24.gr