Είναι πλέον οριστικό. Alpha και Ελένη Μενεγάκη χωρίζουν τα… τσανάκια τους χωρίς η παρουσιάστρια να μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κανάλι. Το οποίο, σημαντικό, έχει αλλάξει ιδιοκτησία κι από τον Δημήτρη Κοντομηνά πήγε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Σημαντικό διότι, ως ανέφερε γνώστης του θέματος, «με Κοντομηνά η Ελένη δεν θα έφευγε ποτέ από τον Alpha. Τον εκτιμούσε όσο κανέναν».

Επόμενο βήμα στο κανάλι, η  μετάβαση στη μετά-Μενεγάκη εποχή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Αν υπάρξει ανάλογη ζώνη βέβαια. Αρχικώς, κουβεντιάζεται πολύ το όνομα της Κατερίνας Καινούριου που φέρνει μεγάλη τηλεθέαση στο Open, αλλά είναι ακόμη μακριά από το να γίνει κρούση.

Δεύτερο σενάριο, η Ελεονώρα Μελέτη που κάποτε είχε αναλάβει τον «Πρωινό καφέ», τον οποίο παρουσίαζε επί μια δεκαετία στον ΑΝΤ1 η Μενεγάκη και τη διαδέχθηκε, το 2005, η Μελέτη για τρία χρόνια.

Τρίτο… ίσως, ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Φώτη Σεργουλόπουλου για να ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο, αλλά με συμπαρουσιάστρια.

Για να δούμε…

dailymedia.gr