Ο Σπύρος Νικολάου, και το μουσικό σχήμα «Ανδρομέδα» παρουσιάζουν τον κύκλο τραγουδιών «Πως βρεθήκαμε εδώ!», που δισκογραφήθηκε και κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες.

Επιλέγουν επίσης αγαπημένα τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική μουσική. Ένα μουσικό ταξίδι που απλώνεται από τον ψίθυρο ως την κραυγή, από το οικείο μέχρι το απόκοσμο ένα παιχνίδι ρυθμών και ηχοχρωμάτων. την Κυριακή 12 Μάρτη 2017 στις 8.30 το βράδυ στο ILION PLUS Ο κύκλος τραγουδιών «Πως βρεθήκαμε εδώ!» είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Νικολάου στην ελληνική μουσική σκηνή και περιλαμβάνει 13 έντεχνα λαϊκά τραγούδια που καταγράφουν μέσα από έναν προσωπικό και ευανάγνωστο κώδικα την εμπειρία, της αναζητήσεις και τα συναισθήματα μιας μουσικής διαδρομής εικοσιτεσσέρων χρόνων, καθώς επίσης και των μουσικών που συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια μαζί του στη μουσική σκηνή της πόλης του Αγρινίου, «Ανδρομέδα».

Η μουσική όλων των τραγουδιών είναι του Σπύρου Νικολάου πάνω σε ποίηση και στίχους του Ομάρ Καγιάμ, του Λευτέρη Τηλιγάδα, του Κώστα Χατζόπουλου και του ίδιου . Το μουσικό σχήμα «Ανδρομέδα» αποτελούν οι μουσικοί: Τραγούδι: Σπύρος Νικολάου Διονύσης Ρηγάλος: Μπουζούκι, Τζουρά, Μπαγλαμά Κωστής Πατσιαλός: Πλήκτρα, Ακορτεόν Τάκης Φωλιάς: Κιθάρες Βασίλης Σκουμάτζος: Κρουστά Γιώργος Αθανασόπουλος κρ.λύρα