Τα τρία τελευταία χρόνια αποτέλεσαν ένα κομβικό σταυροδρόμι για την διαδρομή της ΟΝΝΕΔ στο πολιτικό στερέωμα. Την αμφισβήτηση πριν από το συνέδριο επανίδρυσης την διαδέχεται πλέον η αναγνώριση και η μαζικότητα του 12ου συνεδρίου.

Στο διάστημα αυτό ωστόσο συνέβησαν πολλά. Πολλά από τα οποία τα διαχειρίστηκε όπως κανείς μας δεν το περίμενε ο Παύλος ή ο ψηλός όπως εμείς τον αποκαλούμε. Ο άνθρωπος αυτός έβαλε πλάτη και αφιέρωσε πολλές ώρες προσπαθώντας να χτίσει ένα υγιές μεταβατικό πολιτικό πλαίσιο της ΟΝΝΕΔ. Σε αυτό παρεμπιπτόντως συνέβαλαν πολλοί ωστόσο το μεγαλύτερο φορτίο το ανέλαβε ο Παύλος. Αυτός διαχειρίστηκε τεχνοκρατικά τις ισορροπίες που έπρεπε είτε να επαναφέρει είτε να διατηρήσει καθ’ όλη την διάρκεια του μεταβατικού σταδίου. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Παύλο είναι κυρίως αυτά του ήθους, των αρχών και των αξιών, άτομο που τα λόγια του μετουσιώνονται σε πράξεις. Ευθείς και ειλικρινής.
Ο Παύλος λοιπόν είναι ο πιο κατάλληλος για να διαδεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Δέρβο καθώς μας βρίσκει συνοδοιπόρους στο όραμα του για μια ΟΝΝΕΔ ανοιχτή στην κοινωνία που θα ακούει τα προβλήματα της, θα στέκεται δίπλα στους πολίτες και θα τους εκφράζει δυναμικά και άμεσα.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα στον Παύλο, από την αρχή μέχρι το τέλος μαζί του.
Όλοι μαζί με τον Παύλο.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας
Κοντομήτσος Λάμπρος