Την προσωρινή κράτηση της 45χρονης γυναίκας και της 18χρονης κόρης της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Τόσο η 45χρονη όσο και η 18χρονη κόρη της υποστήριξαν ότι υφίσταντο κακοποίηση από το θύμα. Η 18χρονη που φέρεται να είναι εκείνη που κατάφερε 21 μαχαιριές στον πατέρα της υποστήριξε ότι την βίαζε συστηματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η μητέρα της κοπέλας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώρισε την κακοποίηση που είχε υποστεί η κόρη της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Σημείωσε μάλιστα ότι έμαθε τι γινόταν το πρωί εκείνης της ημέρας.

Η 18χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και πρωταθλήτρια kickboxing φέρεται να έδωσε 21 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό του πατέρα της ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ. Η μητέρα της που φέρεται να συμμετείχε ενεργά στο έγκλημα ανέφερε κατά την προανάκριση ότι η κόρη της δεν σταματούσε να καταφέρνει μαχαιριές στο θύμα ακόμη κι όταν εκείνο είχε πια πεθάνει.

Το έγκλημα έγινε την περασμένη Κυριακή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο γιος του σε μία λίμνη αίματος λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το 49χρονο θύμα έφερε 21 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο και τον λαιμό. Ο θάνατός του επήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία.

sdna.gr