Δεν συμβαίνει συχνά είναι όμως κάποιες φορές που ορισμένοι άνθρωποι κάνουν για πολύ παραπάνω από όσα μπορεί να φανταστεί κανείς με τη πρώτη ματιά. Πιο συγκεκριμένα, πρώην παίχτης του ανανεωμένου τηλεπαιχνιδιού »Deal» είχε την πρώτη του συμμετοχή ως guest στην εβδομαδιαία κωμική σειρά «Ταμάμ».

Ο λόγος για τον Πάνο Πετιμεζά έναν νέο, αρκετά δραστήριο αλλά και φιλόδοξο άνθρωπο που ποτέ δεν επαναπαύθηκε σε τίποτα και σε κανέναν. Ίσα-ίσα έχει ήδη περάσει από πολλά στάδια. Τελείωσε το σχολείο, σπούδασε ως μάγειρας δυο χρόνια σε κρατική σχολή του ΟΑΕΔ. Έπειτα, έκανε την στρατιωτική του θητεία. Στη συνέχεια δούλεψε στο Καζίνο Λουτρακίου, ενώ έχει περάσει και από το στάδιο των πωλήσεων. Για ένα φεγγάρι έκανε τις δημόσιες σχέσεις σε εστιατόριο στα πάτρια εδάφη την Κόρινθο ενώ λίγο αργότερα θέλησε να κάνει το άλμα πηγαίνοντας στην Αθήνα.

-Για την εμπειρία του στο παιχνίδι: Όσο ήμουν στο παιχνίδι ήταν κάτι που το διασκέδαζα. Περνάγαμε όλοι καλά. Βέβαια, από την δυναμική παρουσία του κοινού ένιωθες να είσαι κάποιος άλλος κι όχι ένας απλός συνάνθρωπος. Δε ξέρω πως το έβλεπαν οι ίδιοι και πως φυσικά ο κόσμος από το σπίτι του. Τελειώνοντας όλη αυτή η εμπειρία κατάλαβα πως τελικά δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνεται. Ο κόσμος έχει άποψη και δεν είναι πάντα καλή. Αλλά όλα αυτά είναι γενικά. Εγώ είχα και έχω συνηθίσει να συναναστρέφομαι με κόσμο. Στην αρχή έκανα αυτό που ήξερα. Μίλαγα, γελούσα και γενικά πέρναγα καλά. Μετά όμως κατάλαβα πως στην τηλεόραση όλα θέλουν προσοχή. Ειδικά, μέσα από ένα πρόγραμμα που βλέπει ένας στους δυο Έλληνες. Για όσους δεν το έχουν συνηθίσει είναι σίγουρα περίεργο στην αρχή, αλλά μετά το συνηθίζεις.

-Για τα επόμενα σχέδια που κάνεις; Η ζωή για εμένα είναι μία περιπέτεια. Πριν από περίπου δυο μήνες ολοκληρώθηκε αυτή του Deal, ενώ κάτι άλλο -έστω και προσωρινά- ήρθε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Από εκεί και έπειτα κανείς, ούτε κι εγώ ο ίδιος ξέρω τι θα ακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπάω και κάτι ακόμη, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης