Πρεμιέρα είχαμε την Κυριακή για το πρωτάθλημα παγκορασίδων με τις δύο ομάδες του Ιωνικού να αγωνίζονται εκτός έδρας με τις ομάδες της ΓΕΑ και του Αιτωλικού. Ο Ιωνικός (Ι) κέρδισε με 3-0 τη ΓΕΑ, αφού πήρε τα δύο πρώτα σετ εύκολα ενώ στο τρίτο σετ οι μικρές αθλήτριες του Ιωνικού (Ι) χαλάρωσαν σε αντίθεση με τις αντίπαλες, οι οποίες ανέβασαν ρυθμό και έτσι το τρίτο σετ έληξε με 20-25.

Αντίστοιχα και ο Ιωνικός (ΙΙ) νίκησε στο Αιτωλικό την τοπική ομάδα με 0-3, ενώ σε φιλικό κλίμα διεξήχθη και 4ο σετ για την απόκτηση εμπειριών και από μικρότερες παίκτριες και των δύο συλλόγων.

ΙΩΝΙΚΟΣ(Ι)

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ: Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ-Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (Ι):6-25/7-25/20-25

Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ:(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Γ.)ΧΡΗΣΤΟΥ Δ.ΔΑΝΙΑ Ε.ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ Ε.ΚΟΜΠΛΙΤΣΗ Ε.ΜΑΝΤΖΑΝΑ Χ.ΖΗΝΕΛΗ Ε.ΤΣΑΒΑΛΙΑ Ε.ΔΙΠΛΑ Ε.ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ Μ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ Β.

Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(Ι):(ΛΟΓΚΙΖΙΔΟΥ-Κ.)ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ-ΜΙΡΕΝΑ.ΚΟΛΥΔΑ ΣΙΣΣΗ.ΒΔΟΥΚΑΚΗ ΜΑΓΔΑ.ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΕΛΕΝΗ.ΖΗΣΙΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ.ΚΟΛΥΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΣΙΑΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ/ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ(ΙΙ)

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ: Α.Γ.Ο.ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (ΙΙ).12-25/13-25/9-25

Α.Γ.Ο.ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:(ΓΑΛΑΓΑΛΑΣ Ε.)ΧΟΝΔΡΟΓΑΝΝΗ Γ.ΓΑΡΔΕΛΗ Ε.ΓΑΛΑΓΑΛΑ Σ.ΣΚΥΡΛΑ Ε.ΣΟΥΛΗ Μ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ Α.ΠΛΕΞΙΔΑ Β.ΜΙΧΑΛΗ Β.ΣΤΑΜΟΥ Σ.ΝΤΑΚΟΥΛΗ Β.ΜΑΡΚΟΥ Φ.ΣΑΜΟΥΡΗ Θ.

Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(ΙΙ):(ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΥ-Σ.-ΚΟΡΔΟΣ-Ν.)ΜΗΛΙΩΝΗ-Ε.ΑΝΑΣΤΟΥ-Σ.ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΥ-Ν.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ Ρ.ΚΑΝΑΚΙΔΗ Δ.ΛΙΑΓΚΑ Θ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ Δ.ΠΑΛΑΪΝΗ Μ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ/ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

Οι αθλήτριες όλων των συλλόγων προετοιμάζονται και για τις αναμετρήσεις της επόμενης Κυριακής με το εξής πρόγραμμα:

Κυριακή 12/3 και ώρα 11:30 στο Αιτωλικό Α.Γ.Ο. Αιτωλικού-Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(Ι) (αλλαγή έδρας και ώρα αγώνα λόγω ωρών γυμναστηρίου)

Κυριακή 12/3 στο Δ.Α.Κ. Αγρίνιου Πανατωλικός Γ.Φ.Σ.-Γ.Ε.Αγρινίου

ΡΕΠΟ: Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (Ι)