Ο Αρκάς μετά το μπλοκάρισμα του από το Facebook, που τελικά δεν ήταν μπλοκάρισμα, αλλά ίσως και να ήταν γιατί τελικά δεν ήταν όσο υπολόγιζε στην αρχή ότι ήταν (αυτό ακριβώς τίποτε άλλο) επανήλθε δριμύτερος στην αγαπημένη του συνήθεια. Το πολιτικό σχόλιο…

Όχι δεν γκρεμίστηκε κάνας φούρνος για να κάνει σχόλιο για τη σημερινή κυβέρνηση, απλώς σχολίασε ένα παλαιότερο του σκίτσο που έγινε χθες viral λόγω των οπαδών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αυτό ήταν το σκίτσο και αυτό το σχόλιό του με… άρωμα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

Όταν κατηγορούσαν τον Αρκά για πολιτική στράτευση είχαμε γράψει ότι τα σκίτσα του δεν είναι προσωποποιημένα και αφορούν σε κάθε εξουσία διαχρονικά. Σήμερα οι κατήγοροι του Αρκά κυκλοφόρησαν στο Internet αυτό το σκίτσο που έγινε το καλοκαίρι του 2017, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο δίκιο είχαμε.

Νέος χαμός: Η πρώτη ανάρτηση του Αρκά μετά το ξεμπλοκάρισμα είχε πάλι…Σύριζα (Pic)

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς το σχόλιο των διαχειριστών της σελίδας «τα σκίτσα του δεν είναι προσωποποιημένα και αφορούν σε κάθε εξουσία διαχρονικά» ερέθισε τους αναγνώστες που έσπευσαν να θυμίσουν ότι… εχμμμμ, τα σκίτσα «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» όσο να πεις, ήταν ελαφρώς προσωποποιημένα.

Ακολούθησε νέος γύρος αντιπαράθεσης που φυσικά δεν έβγαλε πουθενά καθώς και οι μεν και οι δε συμφωνούν ότι διαφωνούν σε όλα! Υπομονή μέχρι το επόμενο σκίτσο…

dailymedia.gr