«Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία του 31χρονου παλικαριού Επαμεινώνδα Κατερινόπουλου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, που τελέστηκε σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Πετρούπολης Αττικής.

Το Νεκροταφείο πλημμύρισε πόνο και δάκρυα. Ο πατέρας Θανάσης Κατερινόπουλος, η μητέρα, φίλοι, συγγενείς και πολλοί Αιτωλοακαρνάνες, αποχαιρέτησαν το 31χρονο παλικάρι Επαμεινώνδα Κατερινόπουλο.

Ανείπωτος ο πόνος στο τελευταίο αντίο από την οικογένεια του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους Επαμεινώνδα.
Ως γνωστόν ο πατέρας Θανάσης Κατερινόπουλος έφθασε στα ανώτατα αξιώματα της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, ήταν για χρόνια στέλεχος και πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟΚ. και εν συνεχεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Παρόντες στην κηδεία μεταξύ άλλων ο Δημήτριος Κωνσταντόπουλος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Θάνος Μωραΐτης, πολιτευτές, στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, κ.α.

xiromeronews.blogspot.gr