Ο Νίκος Καρυστινός, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο που πιλοτάριζε κατέπεσε στην θάλασσα, στον Πόρο, με την σύζυγό του να συγκλονίζει με το μήνυμά της.

Το ελικόπτερο απογειώνεται και λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα αργότερα, συντρίβεται στην θάλασσα, στον Πόρο.

Η τραγωδία που συγκλόνισε την χώρα, με τον έμπειρο Έλληνα πιλότο, Νίκο Καρυστινό, να μην καταφέρνει να αποσοβήσει το μοιραίο.

Η οικογένειά του από την ημέρα της τραγωδίας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη. Η μοναχοκόρη του, ήταν το πρώτο συγγενικό του πρόσωπο που άνοιξε την καρδιά της στο Facebook, για να ακολουθήσει τόσο η πρώην σύζυγός του, όσο και ο γιος του το βράδυ της Τετάρτης, 21.08.2019.

Λίγο αργότερα, με μήνυμά της τον αποχαιρέτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook και η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι και την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο ελικόπτερο…

Η γυναίκα είναι συντετριμμένη και αναφέρει στο μήνυμά της. «Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου ,ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλα τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….».

 

Δείτε την ανάρτησή της

ελικόπτεροΥπενθυμίζουμε ότι η σύζυγός του είχει αναρτήσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook τέσσερις μόλις μέρες πριν την τραγωδία, στις 16 Αυγούστου.

Στη φωτογραφία φαίνεται με τον άνθρωπό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, περνώντας ευχάριστα ένα καλοκαιρινό βράδυ…

 

Δείτε την φωτογραφία τέσσερις μέρες πριν την τραγωδία με το ελικόπτερο

Χαλαρές στιγμές λίγες μέρες πριν την τραγωδία με το ελικόπτερο…

Εικόνες σοκ…

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, δείχνει την σύντομη και μοιραία πτήση. Δείχνει το ελικόπτερο να απογειώνεται και κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα μετά, το μόνο που βλέπει κανείς είναι καπνοί…

 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με το ελικόπτερο

Κι άλλο βίντεο ντοκουμέντο από την συντριβή του ελικοπτέρου

Δραματικά είναι τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο ελικόπτερο πέσει στη θάλασσα μεταξύ Γαλατά και Πόρου.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο του ΑΝΤ1 με σπασμένο έλικα και πνιγμένο στους καπνούς από την έκρηξη που είχε προηγηθεί ,το ελικόπτερο περιστρέφεται δαιμονισμένα και λίγα δευτερόλεπτα μετά πέφτει στη θάλασσα. Ο χειριστής αλλά και οι δύο Ρώσοι επιβάτες χάνονται στα νερά και μετά από λίγες ώρες θα ανασυρθούν δυστυχώς νεκροί.

Φωτογραφίες από: Facebook

newsit.gr