Σα βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz η καταγγελία της Ρίας Αντωνίου από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso» το γνωστό μοντέλο με καριέρα στην Ιταλία το πρωί της Δευτέρα κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της γνωστό επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη κοπέλα κατέθεσε ότι το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το πρωί της Κυριακής υπήρξε έντονος καβγάς, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν.

Τότε ο σύντροφός της έγινε έξαλλος και αποπειράθηκε και πάλι να τη βιάσει.

Σύμφωνα με όσο κατήγγειλε το μοντέλο ο επιχειρηματίας τη βίασε το βράδυ της Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας, η ξανθιά καλλονή κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου έκανε μήνυση και αγωγή στον επιχειρηματία που κατά το παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την Άννα Βίσση

Η αστυνομία αναζήτησε τον επιχειρηματία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το μοντέλο ζήτησε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστό η Ρία Αντωνίου έφερε σημάδια στο σώμα που αποτελούν ενδείξεις για τη βασιμότητα των καταγγελιών της. Ωστόσο αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή που θα περιληφθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του επιχειρηματία.

dailymedia.gr