Προσπάθησαν να… επιβιώσουν, αλλά τελικά φαίνεται πως δεν είναι γραφτό τους να δουν τον τοίχο της τηλεθέασης να σηκώνεται πιο ψηλά, αφού η… Mamma δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Ο λόγος για το «Rising Star» που όπως ανέφερα χθες σε κείμενο του Newsit από την επόμενη Κυριακή ο ΑΝΤ1 σκόπευε να ξεκινά τη μετάδοσή του στις 8 το βράδυ, αμέσως μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων. Αυτή ήταν η αρχική επιθυμία τους αλλά δεν μπορούσε να γίνει λόγω των υποχρεώσεων της Δέσποινας Βανδή στη θεατρική παράσταση «Mamma Mia» που δεν μπορούσε να είναι στο στούντιο του ΑΝΤ1 πριν από τις 8.

Ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου έλπιζαν ότι από την επόμενη Κυριακή θα… ανατέλλει καλύτερη τηλεθέαση, πιστεύοντας ότι η παράσταση θα ξεκινούσε νωρίτερα και έτσι θα μπορούσε η Βανδή από «Mamma» να γίνεται πιο νωρίς κριτής στο talent show. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως δυσαρεστούν έντονα τα στελέχη του ΑΝΤ1 αφού φαίνεται ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να αλλάξει ώρα έναρξης, ώστε να τελειώνει νωρίτερα και να μπορεί να ξεκινά νωρίτερα το «Rising Star». Έτσι αν και περίμεναν να κάνουν την ανατροπή και να προλαβαίνουν τον ανταγωνισμό, δηλαδή το Survivor», τελικά τα δύο προγράμματα θα συνεχίσουν να ξεκινούν την ίδια ώρα. Και σίγουρα αυτή η εξέλιξη έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια στα στελέχη του ΑΝΤ1 που έλπιζαν ότι λίγο πριν το τέλος του talent show, στα πέντε τελευταία live που απομένουν, θα γλίτωνε από το «Survivor» του ΣΚΑΪ και θα κατάφερνε να σηκώσει λίγο περισσότερο τον «τοίχο» της τηλεθέασης του…!

Γρηγόρης Μελάς – newsit.gr