Μεγάλος αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαρτίου στο ΔΑΚ Αγρινίου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής, με τον φιλοξενούμενο Αρίων Πτολεμαΐδας να παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα η ομάδα μας πήρε την νίκη με σκόρ 32-28 αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά (+12) της οδυνηρής ήττας που υπέστη στον Α’ Γύρο στην Πτολεμαΐδα.

Ο αγώνας τα είχε όλα : όμορφο θέαμα, ταχύτητα, εντυπωσιακά τέρματα, δυνατές άμυνες. σασπένς όμως την παράσταση έκλεψε ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα (Νικολάου) ο οποίος κατάφερε να εκνευρίσει θεατές, προπονητές, αθλητές με τις συνεχείς ακατανόητες διακοπές που επέβαλλε. Με δυο ικανότατους διαιτητές οι οποίοι με απόλυτη επιτυχία έβγαλαν εις πέρας ένα δύσκολο αγώνα το ερώτημα είναι γιατί η Κ.Ε.Δ. ορίζει τον συγκεκριμένο παρατηρητή σε αγώνα Β’ Εθνικής ο οποίος και δεν βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κόστισε οικονομικά στις δυο ομάδες. Πρωταγωνιστές στο άθλημα κύριοι πρέπει να είναι οι αθλητές των δυο ομάδων που ιδρώνουν την φανέλα και όχι στελέχη τέτοιου τύπου.

Το Δ.Σ. της Προοδευτικής θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας για την κατάκτηση της 1ης θέσης και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Πλέον ο Σύλλογός μας ο οποίος θα πάει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αφού από το υπάρχον δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει κάποιο από τα μέλη και να μπεί σε νέα εποχή.

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2015 (Συράκος Παναγιώτης): Σπυρόπουλος, Λιόκαυτος(4), Αλεξόπουλος, Συράκος, Δήμου, Τσακανίκας, Κωνσταντόπουλος(6), Γεωργομήτρος(3), Μαυρέλης, Παπανίκος(4), Ράικος Σ., Φωτόπουλος(2), Γιαννιώτης(3), Ράικος Κ.(5), Γεωργίου(5), Παπαδάκης.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Φυραρίδης-Πασιαλλής): Τσατσίδης, Πασσαλίδης, Κόλλιας(3), Αβραμίδης, Χαραλαμπίδης(2), Πάρπουλας(6), Χαλκίδης, Κωστικίδης, Μουλάκης(2), Παναγιωτίδης(8), Κουτμάνογλου, Κατωτοικίδης, Νικολαΐδης(7).